Altijd snel geholpen, ook in de zomervakantie!

Altijd snel geholpen, ook in de zomervakantie!

Het is zomervakantie! Een heerlijke tijd in het jaar, maar in het bedrijfsleven niet altijd even praktisch. Veel bedrijven, contactpersonen of leveranciers zijn op vakantie. Hierdoor moet u langer wachten op correspondentie en wordt u wellicht niet zo snel geholpen als u zou willen. Het risico hiervan is dat werkzaamheden (aan uw kas) niet tijdig uitgevoerd kunnen worden.

Bij ons staat u niet in de wacht! Wij staan u 7 dagen per week te woord en zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen bent! Door ons grote en veelzijdige team kunnen we werkzaamheden het gehele jaar door kort plannen. We hebben eigen machines en zijn dus minder afhankelijk van snelheid van andere bedrijven. Ook kunnen we benodigde materialen snel aanwezig hebben door ons grote, onafhankelijke en internationale netwerk.


Verlof van onze medewerkers plannen we slim in. Gaat er iemand op vakantie? Dan worden zijn of haar taken 1-op-1 overgenomen door een deskundige collega!

Onze diensten
Wij voorzien in een groot aantal diensten en hiervoor hebben wij een grote groep vakbekwame monteurs in dienst. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Kassenbouw en beglazing
  • Kasonderhoud, reparatie en reiniging
  • Kasrenovatie en kassensloop
  • Funderingsherstel
  • Zowel onderhoud als installatie van scherming en insectengaas
  • Voorraadbeheer van uw glasvoorraad
  • Supersnelle glaslevering

Waarom u juist nu contact met ons op moet nemen
Bij ons hoeft u geen weken te wachten op reactie of uitvoering van werkzaamheden. We staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u snel geholpen bent. U bent bij ons verzekerd van snelle en betrouwbare service door ons vakbekwame team.

Bij ons heeft u alles onder één dak, van A tot Z geregeld!

Vrijblijvend advies
Maak vrijblijvend een afspraak met John Torenstra jr. om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kunt u mailen naar info@horticultureservices.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 0174-501368. Heeft u een noodschade? Dan belt u naar ons noodnummer 06-41526266!

Deel dit bericht