KAS ONDERHOUD

Kas onderhoud

Laat uw kas onderhouden en repareren door de bouwers zelf

Ook de beste kassen en constructies hebben regelmatig onderhoud nodig voor een lange levensduur. Materiaal is nou eenmaal onderhevig aan slijtage, vooral bij hoge productiviteit en grote bedrijvigheid. Het klimaat speelt natuurlijk ook een rol. Storm, onweer, sneeuw, hagel, vorst en langdurige regenval of tropische temperaturen kunnen schade veroorzaken.

Goed onderhoud voorkomt hoge herstelkosten

HS Tuinbouw Service B.V. onderhoudt uw kas periodiek en vervangt tijdig onderdelen of repareert defecten om ellende te voorkomen. Onze kassenbouwers signaleren onmiddellijk wat er niet deugt en weten precies wat er moet gebeuren. Zo verkeert uw kas altijd in optimale staat en voorkomt u onnodige herstelkosten.

Onderhoud van speciaalbouw

Heeft u een gebouw waarin deels een kas-constructie is toegepast? Ook u kunt rekenen op de service en deskundigheid van onze medewerkers. Neem gerust contact met ons op.

Dag en nacht service

In geval van calamiteiten staan onze medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u te helpen. Ze springen snel en efficiënt in, zonder uw werknemers in hun bezigheden te belemmeren. Het werk kan gewoon doorgaan terwijl de reparatiewerkzaamheden worden verricht. HS Tuinbouw Service B.V. is altijd in ontwikkeling en gebruikt de nieuwste technieken en geavanceerde machines om steeds het beste te kunnen bieden.

Ja. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u te helpen! Bel 06-41526266

Nee, niet op lange termijn. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur en verlaagt dus de kosten.

Gratis preventiekaart

Laat uw gegevens achter en wij sturen kosteloos onze preventiekaart op met handige preventie tips.

    Avec cette demande, vous acceptez de recevoir notre newsletter
    Syngenta augustus 2
    john

    Ik wil professioneel onderhoud van mijn kas!

    maak kennis met John en zijn team