KAS ONTWERP

Van productiekas tot hobbykas

Elke maatvoering is mogelijk

Na het inventariseren van uw wensen en de mogelijkheden volgt de ontwerpfase. Het resultaat hiervan is een gedetailleerd en onderbouwd ontwerp, inclusief calculatie en kostenraming. Zodra we besluiten om te gaan samenwerken, starten we de productie van alle noodzakelijke onderdelen en beginnen we met de realisatie van de kas.

Trajectbegeleiding

Wij begeleiden het hele traject van kas ontwerp tot realisatie. Of het nu gaat om een enorme tuinbouwkas of een hobbykas, een uitbouw of een renovatie, wij nemen elke aanvraag serieus. Dankzij onze grondige kennis van en lange ervaring met het realiseren van complete projecten in de kassenbouw, kunnen wij vrijwel alle aanvragen uitvoeren. We houden van uitdagingen!

Ja, dat kan. Wij kunnen het hele traject voor u doen of alleen een onderdeel.

Natuurlijk mag dat. Vraag dan alleen een offerte aan voor het ontwerp en niet voor de bouw.

Projectbegeleiding

HS Tuinbouw Service B.V. kan naast de trajectbegeleiding ook de uitvoering van het kassenbouw project begeleiden. Wij hebben alles in huis om op een efficiënte, veilige en schone manier te bouwen, beglazen, slopen, renoveren en onderhouden van complete constructies in de kassenbouw en speciaalbouw.

We zorgen ervoor dat we up-to-date zijn met onze kennis over regelgeving op het gebied van onder andere veiligheid, milieu, arbeidsomstandigheden en vergunningen. We houden niet van verrassingen.

Bedrijfswagens
Avatar Instagram wit

Ik wil een kas laten ontwerpen!

maak kennis met HS Tuinbouw Service.