REALISATIE

Kassen renoveren

Kasrenovatie voor een nieuwe en frisse uitstraling

Met een kasrenovatie moderniseert u een bestaande kas, bedrijfsruimte of schurencomplex zodat deze weer aan de huidige eisen en verwachtingen voldoet. Bovendien levert een renovatie vaak energiebesparing op, zeker als u kiest voor zonnepanelen. Deze kunnen zowel in het deksysteem geïntegreerd worden, als over het kasdek heen geplaatst worden. Zo combineert u het kweken met het opwekken van groene stroom. Dat zorgt voor financieel voordeel en een optimaal intern klimaat.

Kleine ingreep, groot effect

HS Tuinbouw Service B.V. geeft u graag vakkundig advies. Er is veel mogelijk en relatief eenvoudige ingrepen hebben vaak een groot effect. Denk aan het vervangen van gevel- en dakbeplating waardoor uw bedrijf een nieuwe uitstraling krijgt, of het vervangen van oude kasmaterialen door hoogwaardige stalen en aluminium onderdelen.

De productie gaat door!

Wij voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit op zo’n manier dat de productie gewoon door kan gaan. Er is altijd een oplossing te bedenken om zo min mogelijk hinder te ondervinden. Oude (beglaas) materialen kopen wij desgewenst in, asbesthoudend of ander belast materiaal voeren we af en wij zijn pas klaar als alles er weer perfect uitziet en moeiteloos functioneert.

Geen paniek. HS Tuinbouw Service B.V. zorgt voor verwijdering en afvoer van asbesthoudend materiaal.

Ja zeker. De gevel bepaalt de eerste indruk van uw bedrijf. Met een beperkt budget is dit beslist een slimme investering.

4aaa17c8-bf78-4ed5-af20-ed9b71c4ce40
john

Ik wil renoveren terwijl de productie doorgaat!

maak kennis met John en zijn team