Kassen slopen

Kassen slopen

Kassenbouwers zijn de beste kassenslopers

Kassen slopen

Kassen slopen is precisiewerk. Bij HS Tuinbouw Service B.V. is het slopen van een kas een goed georganiseerd proces. Door vanaf het begin gestructureerd te werk te gaan, kunnen we zo veel mogelijk van de bestaande kas hergebruiken en zo snel mogelijk resultaat leveren. Hiermee besparen we op de kosten en dat is in uw voordeel!

Milieunormen

Natuurlijk houden we ons aan de milieunormen. We scheiden het afval en puin voordat het afgevoerd wordt en werken uitsluitend samen met gecertificeerde afvalverwerkers. Onze medewerkers zijn bovendien VCA-gecertificeerd en beschikken over de benodigde certificaten.

Slopen voor nieuwbouw

Naast het slopen van tuinbouwkassen, slopen wij ook bedrijfsruimten en bedrijfswoningen om plaats te maken voor nieuwbouw. HS Tuinbouw Service B.V. werkt snel, schoon en veilig. Het puin wordt volgens de milieunormen gescheiden en afgevoerd, in samenwerking met gecertificeerde afvalverwerkers. In korte tijd en voor een scherpe prijs leveren we het terrein bouwrijp op.

Grond klaar maken

Wilt u alvast de voorbereidende werkzaamheden hebben geregeld? Wij voeren graag de grond- en graafwerkzaamheden uit die noodzakelijk zijn om met de volgende fase te kunnen beginnen. Het uitgraven van de bouwput bijvoorbeeld, of het verwijderen van de riolering en de bestrating.

Wellicht. Maar wij doen het georganiseerd en dat scheelt u aanzienlijk in kosten én rommel.

Ja. Wij hebben een groot assortiment onderdelen voor hergebruik.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter!

    Avatar Instagram wit

    Ik wil mijn kas laten slopen op kostenefficiënte wijze!

    maak kennis met HS Tuinbouw Service.