Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wij zijn er voor de kwekers, juist nu!

U kunt Horticulture Services bv gewoon bellen of mailen.

Wij staan voor u klaar!

Wij staan voor u klaar om te helpen bij problemen in, aan of rondom uw kassen.

Is er glasschade of achterstallig onderhoud? Moeten de dakgoten, schermdoeken of zonnepanelen gereinigd worden? Zijn er technische storingen? Is er extra ruimte nodig of een handigere indeling van kassen of kantoor? Wij zijn specialist op het gebied van kassenbouw, onderhoud, beglazing, scherming, reparatie, reiniging en fundatie en gaan net zolang door totdat de klus geklaard is. In elke maatvoering en ook in het buitenland.

De productie moet doorgaan

Vooral nu is het belangrijk dat de glastuinbouw ongestoord kan blijven produceren en leveren. U hoeft niet bang te zijn dat de productie stil komt te liggen tijdens onze (reparatie) werkzaamheden. De productie kan gewoon doorgaan! Wij hebben de kennis, ervaring en apparatuur om zo slim en efficiënt mogelijk te werken. Minimale hinder, maximaal resultaat. Vergeet ook het onderhoud niet. Daarmee voorkomt u problemen en extra kosten op de lange termijn. En omdat de toekomst nu onzekerder is dan ooit, is preventie van nog groter belang.

Aarzel niet en schakel ons in. Horticulture Services bv weet alles en kan alles op het gebied van ontwerp, realisatie, onderhoud en calamiteiten in de glastuinbouw.

Onze dienstverlening

► Wij zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar. Bel 06 – 41 52 62 66 in geval van nood.

► Bij schade of calamiteiten is ons team binnen 24 uur op locatie.

► Wij verrichten GRATIS een complete kas inspectie, inclusief gedetailleerd rapport. Gratis betekent bij ons: zonder verborgen kosten of addertjes onder het gras.

► Wij hanteren altijd scherpe tarieven. Dit geldt voor arbeid én voor levering van materialen.

► Wij bieden collectieve glas-inkoop met prijzen vanaf € 6,60 p/m².

► Wij onderhouden en reinigen uw complete kas. Deskundig en tegen een gunstig tarief.

► Wij repareren, renoveren en slopen elk denkbare maatvoering, overal ter wereld.

Vrijblijvend advies

Maak vrijblijvend een afspraak met eigenaar John Torenstra om de mogelijkheden te bespreken. Of bel hem voor advies. U kunt hem rechtstreeks bereiken op 06 – 41526266, of via de mail door te reageren op dit bericht. Hij helpt u graag in deze spannende tijd.

U kunt gewoon altijd op Horticulture Services bv rekenen.

Deel dit bericht