Start renovatie bij Syngenta Seeds B.V. in De Lier.

Start renovatie bij Syngenta Seeds B.V. in De Lier.

Aanstaande zaterdag is het zover. Na maanden van voorbereiding starten we bij Syngenta Seeds B.V. in De Lier. In een tijdsbestek van vier weken renoveren we hier het gehele dek en het luchtmechaniek in corridor 4C.

Het project heeft heel wat voeten in de aarde. De klantwens is dat er volgens full-safety richtlijnen wordt gewerkt. Zoals bekend werken we hier graag aan mee. In het voorbereidingstraject spraken we meermaals met ARBO-deskundigen, schreven we een VGM-werkplan conform de wensen van de klant en woonden we diverse (online) bouwvergaderingen bij. We gaan dus goed voorbereid van start.

Huidige situatie in corridor 4C.

Alle materialen worden aanstaande zaterdag geleverd. Een gedeelte van onze monteurs zal de materialen dan direct naar de opslagplaats vervoeren, gebruikmakend van heftrucks. Verder wordt zaterdag de bouwplaats eveneens voorzien van geleide bakens en bouwhekken om de veiligheid van alle betrokkenen en overige bezoekers te waarborgen.

Vanaf maandag 22 november starten de officiële werkzaamheden dan. Gedurende vier weken demonteren we de bestaande dekplaten, monteren we ruim 2250 nieuwe dekplaten, 500 gootstrippen en 2400 dekroede strips. Verder reinigen we de hemelwater afvoer en de condenswater afvoer en renoveren we het luchtmechaniek. Hiervoor leveren we onder andere 32 motoren en 570 lagerplaten.

We leveren twee kappen per week op. Tijdens deze oplevering ontvangt de klant tevens een analyse van de afgelopen week en de uitwerking van de wekelijks uit te voeren werkplekinspectie. Dit wederom om de veiligheid op het project te kunnen garanderen. Aan het einde van iedere werkdag ruimen onze monteurs het bouwterrein geheel op zodat overige bezoekers geen last hebben van onze werkzaamheden.

Deel dit bericht