Vacature: Planner gezocht!

Vacature: Planner gezocht!

Ben jij een organisatietalent dat graag de touwtjes in handen heeft? Kan jij orde houden en ben je stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onderstaand tref je de vacature.
Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste planner die ons helpt om onze operatie soepel te laten verlopen.

HS Tuinbouw Service is dé totaalpartner voor service in de tuinbouw. We bedienen honderden klanten in binnen- en buitenland. Onze werkzaamheden variëren van het bouwen van grote productiekassen tot onderhoud en reparatie van kassen. De functie betreft een diverse baan met voldoende uitdaging.

Wat ga je doen?
Als planner ben je verantwoordelijk voor het vullen van onze planning met nieuw binnengekomen werk. Je staat onze klanten en collega’s te woord, ontvangt schades en verwerkt deze. Je voert de laatste controle voor uitvoering uit en stelt klanten op de hoogte van de planning. Hierna stel je het dossier op zodat deze aan de monteurs overgedragen kan worden.
Iedere dag maak je een daglijst voor de volgende dag, voor ons personeel. Deze wordt overgedragen aan de uitvoerders.
Gedurende de dag houd je contact met de uitvoerders over het verloop van de projecten zodat je een goed beeld hebt van hoe dit betrekking heeft op de planning. Zo creëer je orde en rust binnen onze organisatie.

Functie eisen:
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt het vermogen om samen te werken met verschillende teams binnen onze organisatie
– Je kunt snel schakelen
– Je bent 5 dagen per week beschikbaar
– In geval van calamiteit ben je ook in het weekend beschikbaar om klanten te woord te staan en schades aan te nemen
– Je bent stressbestendig en flexibel

Wat bieden wij jou?
– Een uitdagende functie binnen een een toonaangevend bedrijf in onze branche
– Een salaris in overleg conform deskundigheid, ervaring en dienstverband
– Een laptop en telefoon om het werk optimaal uit te kunnen voeren
– Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

Interesse?
Dan ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief graag via info@hstuinbouwservice.nl! Indien je nog vragen over de functie hebt dan gaan we graag het gesprek met je aan. Uiteraard kun je ons contactformulier ook invullen.

Deel dit bericht