KAS ONTWERP

Van productiekas tot hobbykas

Elke maatvoering is mogelijk

Na het inventariseren van uw wensen en de mogelijkheden volgt de kas ontwerp fase. Het resultaat hiervan is een gedetailleerd en onderbouwd ontwerp, inclusief calculatie en kostenraming. In onze kostenraming leest u stap voor stap hoe ons proces eruit ziet. Dit zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Zodra we besluiten om te gaan samenwerken, starten we de productie van alle noodzakelijke onderdelen en beginnen we met de realisatie van de kas.

Trajectbegeleiding

Wij begeleiden het hele traject van kas ontwerp tot realisatie. Of het nu gaat om een enorme tuinbouwkas of een hobbykas, een uitbouw of een renovatie, wij nemen elke aanvraag serieus. Dankzij onze grondige kennis van en lange ervaring met het realiseren van complete projecten in de kassenbouw, kunnen wij vrijwel alle aanvragen uitvoeren. Zowel in Nederland als internationaal. We houden van uitdagingen en gaan die niet uit de weg!

Onze passie is het realiseren van ideeën en dromen van klein tot groot, voor iedereen.

Projectbegeleiding

HS Tuinbouw Service B.V. kan naast de trajectbegeleiding ook de uitvoering van het kassenbouw project begeleiden van A tot Z begeleiden. Wij hebben alles in huis om op een efficiënte, veilige en schone manier te bouwen, beglazen, slopen, renoveren en onderhouden van complete constructies in de kassenbouw en speciaalbouw. We verzorgen het gehele traject van kas ontwerp tot oplevering van A tot Z.

We zorgen ervoor dat we up-to-date zijn met onze kennis over regelgeving op het gebied van onder andere veiligheid, milieu, arbeidsomstandigheden en vergunningen. We houden niet van verrassingen. Zo voldoet elk kas ontwerp aan de hedendaags geldende maatstaven.

Ja, dat kan. Wij kunnen het hele traject voor u doen of alleen een onderdeel.

Natuurlijk mag dat. Vraag dan alleen een offerte aan voor het ontwerp en niet voor de bouw.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter!

    Avatar Instagram wit

    Ik wil een kas laten ontwerpen!

    maak kennis met HS Tuinbouw Service.