Kassenbouw

Kassenbouw

Kassenbouw is een specialisme, wij zijn de specialist

Van hobbykas tot productiekas

HS Tuinbouw Service B.V. is specialist in het bouwen van kassen. Van gigantische productiekassen tot bescheiden hobbykassen. Elke maatvoering en elke uitvoering is mogelijk. De prijs is altijd scherp. Wij hebben de kennis, ervaring en deskundigheid in huis om alle mogelijke ontwerpen uit te voeren.

Vakmensen

Onze medewerkers worden intern opgeleid en beschikken over alle verplichte certificeringen. Het zijn vakmensen die elkaar – en andere specialisten aanvullen en samen zorgen voor prachtige resultaten. Want ook dat vinden wij belangrijk: als team de verantwoordelijkheid nemen om betrouwbaar te bouwen.

Modern materieel

Daarbij maken we gebruik van eigen machines zoals hoogwerkers en verreikers. We werken altijd met perfect onderhouden machines en gereedschap omdat we veiligheid uitermate belangrijk vinden: voor iedereen die bij de bouw betrokken is en voor alle gebruikers. Efficiency en veiligheid gaan bij ons hand in hand.

Schoon bouwen

Zorgvuldig en schoon werken vormen de basis van onze dienstverlening. We laten de bouwplaats en het materiaal altijd netjes achter en sluiten goed af.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter!

  Ja zeker. Wij dragen uw bedrijfskleding met plezier.

  Ja. Wij beschikken over eigen machines en materiaal. Daar kunt u ook gebruik van maken.

  Ja zeker. U kunt voor elke maatvoering bij ons terecht. Voor hobbykassen kunt u ook terecht op www.hobbykassen.com.

  Avatar Instagram wit

  Ik wil mijn kas laten bouwen door vakmensen!

  maak kennis met HS Tuinbouw Service.