OVER ONS

Wij zijn er voor de kwekers!

HS Tuinbouw Service B.V. zorgt voor het onderhoud en de reparatie van uw kassen, zodat u zich kunt concentreren op de teelt. Daar gaat het tenslotte om! Dat is uw business en die verdient alle aandacht. Om te kunnen vertrouwen op goede opbrengsten moeten uw kassen altijd in optimale staat verkeren. Eigenaar John Torenstra begrijpt dat volledig. Hij is opgegroeid tussen de kassen en weet ‘met zijn ogen dicht’ hoe een kas in elkaar zit.

Zo vader zo zoon

Zijn vader heeft de toen ter tijd hoogste kas ter wereld gebouwd én beglaasd: het Tropical Plantcenter in Naaldwijk. Toen John daar als negenjarig jochie doorheen liep wist hij al: dit wil ik ook! Hij werkte ruim vijftien jaar bij zijn vader en andere kassenbouwers en leerde alle kneepjes van het vak. In 2006 begon hij voor zichzelf met HS Tuinbouw Service B.V. en heeft dit samen met zijn team ontwikkeld tot een gerenommeerd bedrijf met klanten over de hele wereld.

Vakmanschap en zekerheid

John weet alles van kassen en kan ontzorgd u van A tot Z in alles omtrent uw kassen. Het is zijn passie en dat straalt hij uit. Net als zijn hechte team van ruim 35 vaste medewerkers.  John is nieuwsgierig, onderzoekt alles, wil weten hoe dingen in elkaar zitten en hoe hij de beste resultaten kan behalen. Hij heeft een bedrijfsstructuur ontwikkeld met maximale efficiëntie en leidt zelf zijn mensen op. Zodat hij zekerheid kan garanderen: elke aanvraag wordt dezelfde dag behandeld en 100% serieus genomen. Bij calamiteiten staat hij meteen voor u klaar. Het werk moet immers altijd door kunnen gaan.

Super service

HS Tuinbouw Service B.V. is er voor de kwekers. John en zijn team blinken uit in dienstverlening. Ze denken mee, adviseren en laten u profiteren van collectieve inkoop en proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Alles transparant, u komt nooit voor vervelende verrassingen te staan. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, dan kent u John en zijn team nog niet. Eerlijke mensen die duidelijke taal spreken en met plezier doen waar ze voor staan.

0
+
Monteurs
0
+
Bedrijfswagens
0
+
Jaar ervaring
0
+
Klanten
0
+
Hectare gebouwd
internationaal
john

Wilt u ook super service voor uw kas?

maak kennis met John en zijn team