KAS ONDERHOUD

Kas reinigen

Altijd een schone en smetvrije kas

Een schone, ontsmette kas met een goede lichtinval en optimale klimaatbeheersing levert het hoogste bedrijfsrendement. Daarom is kas reiniging een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw kas. Bij HS Tuinbouw Service B.V. is reinigen meer dan schoonmaken alleen. De medewerkers controleren de kas meteen ook op zwaktes en defecten. Ze zijn nu toch op plekken waar men moeilijk of zelden komt en dankzij hun ervaring weten ze precies waar ze op moeten letten. Onderdelen die niet in orde zijn worden gemeld, inclusief een voorstel voor kas reparatie of vervanging. Dit voorkomt onnodige kosten. Na elke kas reiniging ontvangt u een overzichtelijk rapport.

Periodiek reinigen

HS Tuinbouw Service B.V. gaat grondig te werk en beschikt over speciale veilige apparatuur om gegarandeerd elke plek schoon te maken. De staat van de kas wordt meteen meegenomen in een korte kas inspectie en met u gecommuniceerd, zodat u tijdig eventuele maatregelen kunt nemen. Door consequent na elke de oogst te reinigen en te ontsmetten, voorkomt u dat bacteriën, schimmels en virussen de nieuwe teelt aantasten.

Schermdoeken

Schermdoeken reguleren het licht en de temperatuur in de kas. Bij bevuiling door stof, bladeren, insecten, veren en vogelpoep laat het doek niet meer de juiste straling door en neemt het risico op beschadiging en versnelde slijtage toe. HS Tuinbouw Service B.V. kan elk type doek schoonzuigen. Het is raadzaam om dit regelmatig te laten doen als onderdeel van het kas onderhoudsplan.

Dakgoten

Met het periodiek reinigen van uw dakgoten zorgt u voor een optimale afloop van het regenwater en een goede omgeving voor alle werkzaamheden met dekwassers, krijtmachines en reparatiewagens op het dek. Tijdens het leegzuigen en reinigen controleren de medewerkers van HS Tuinbouw Service B.V. meteen de staat van de dakgoten, afdekstrippen, constructie en beglazing. Opvallendheden worden direct gemeld. De productie kan gewoon doorgaan tijdens het reinigen. Onze apparatuur werkt bovendien op eigen kracht, onafhankelijk van uw stroom of water en is geschikt voor elk type dakgoot.

Wij raden aan om dit jaarlijks te doen.

Ja. Met onze middelen kunnen we elke plek reinigen.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter!

    Avatar Instagram wit

    Ik wil een schone kas met optimale lichtinval!

    maak kennis met HS Tuinbouw Service.