Kassen renoveren

Kassen renoveren

Kasrenovatie voor een nieuwe en frisse uitstraling

Met een kasrenovatie moderniseert u een bestaande kas, bedrijfsruimte of schuurcomplex zodat deze weer voldoet aan de huidige eisen en verwachtingen. Daarnaast bespaart een verbouwing vaak energie, zeker als u kiest voor zonnepanelen. Deze kunnen in het deksysteem worden geïntegreerd of over het kasdek worden geplaatst. Zo kun je de teelt combineren met de opwekking van groene stroom. Dit zorgt voor financiële voordelen en een optimaal binnenklimaat.

Kleine ingreep, groot effect

HS Tuinbouw Service B.V. voorziet u graag van deskundig advies. Er zijn veel mogelijkheden en relatief eenvoudige ingrepen hebben vaak een groot effect. Denk aan het vervangen van gevel- en dakbekleding om uw bedrijf een nieuwe look te geven, of het vervangen van oude kasmaterialen door hoogwaardige stalen en aluminium onderdelen.

De productie gaat door!

Wij voeren alle werkzaamheden uit op een manier waarop de productie door kan gaan als gewoonlijk. Er is altijd een oplossing om zo min mogelijk hinder te ervaren. Wij kopen desgewenst oude (glas)materialen in, voeren asbesthoudende of ander geladen materialen af ​​en zijn pas klaar als alles er weer perfect uitziet en probleemloos functioneert.

Raak niet in paniek. HS Tuinbouw Service B.V. zorgt voor het verwijderen en afvoeren van asbesthoudend materiaal.

Dat kan zeker.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter!

    Avatar Instagram wit

    Ik wil mijn kas renoveren!

    maak kennis met HS Tuinbouw Service.