Funderen

Funderen

Alleen op een sterk fundament kun je goed bouwen

De fundering van een kas moet stevig en solide zijn. Funderen doe je niet alleen om de kas goed in de grond te verankeren en te dragen, maar ook om weerstand te kunnen bieden aan de vernietigende effecten van klimaatverandering en zakkend waterpeil. Het opvangen van windbelasting, sneeuwbelasting en het gewicht van de kas zijn één van de vele functies die een stevige fundering met zich meebrengt. Dankzij ons grote onafhankelijke netwerk realiseren wij elke fundering op uiterst vakkundige wijze en funderen met de juiste precisie. Voor elke denkbare kas of constructie, op elke bodem, in elk klimaat.

Betonvloeren

Een betonvloer is een geschikte vloer voor zowel kleine als grote oppervlakken, binnen en buiten. Het heeft nauwelijks onderhoud nodig en kan vrijwel overal naadloos gelegd worden. Van een strakke betonvloer in een woning tot vloeren in kassen, stallen, garages, fabriekshallen en op terrassen. HS Tuinbouw Service B.V. heeft veel ervaring met het leveren, storten en afwerken van betonvloeren en staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige duurzame vloer. Het leggen van vloeren met traditionele wapening is onze specialisatie. We kunnen de betonvloer dus altijd tegen een concurrerend tarief leveren en monteren, zowel in Nederland als in het buitenland. Vele tevreden klanten gingen u voor.

Meer weten over onze werkwijze? Lees hierover dan ons nieuwsartikel! https://www.hstuinbouwservice.nl/verzakkingen-ook-bij-uw-kas-een-probleem/

Ja, wij leggen alle soorten funderingen aan.

Ja zeker, wij onderzoeken elke bodem.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter!

    Avatar Instagram wit

    Ik wil een stevige fundering voor mijn kas!

    maak kennis met HS Tuinbouw Service!