Funderen

Funderen

Alleen op een sterk fundament kun je goed bouwen

De fundering van een kas moet stevig en solide zijn. Niet alleen om de kas goed in de grond te verankeren en te dragen, maar ook om weerstand te kunnen bieden aan de vernietigende effecten van klimaatverandering en zakkend waterpeil. Dankzij ons grote onafhankelijke netwerk realiseren wij elke fundering op uiterst vakkundige wijze met de juiste precisie. Voor elke denkbare kas of constructie, op elke bodem, in elk klimaat.

Betonvloeren

Een betonvloer is een geschikte vloer voor zowel kleine als grote oppervlakken, binnen en buiten. Het heeft nauwelijks onderhoud nodig en kan vrijwel overal naadloos gelegd worden. Van een strakke betonvloer in een woning tot vloeren in kassen, stallen, garages, fabriekshallen en op terrassen. HS Tuinbouw Service B.V. heeft veel ervaring met het leveren, storten en afwerken van betonvloeren en staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige duurzame vloer. Het leggen van vloeren met traditionele wapening is onze specialisatie.

Meer weten over onze werkwijze? Lees hierover dan ons nieuwsartikel! https://www.hstuinbouwservice.nl/verzakkingen-ook-bij-uw-kas-een-probleem/

Ja, wij leggen alle soorten funderingen aan.

Ja zeker, wij onderzoeken elke bodem.

Post funderingsherstel optie 2
Avatar Instagram wit

Ik wil een stevige en solide fundering voor mijn kas!

maak kennis met HS Tuinbouw Service!