Aanleg van twee complete tuinen!

Aanleg van twee complete tuinen!

Veruit het grootste gedeelte van de tijd zijn onze monteurs bezig met kas-gerelateerde werkzaamheden. Van kassenbouw en kasbeglazing tot kasonderhoud, kasreparatie, kasreiniging of werkzaamheden aan de scherminstallatie. Voor het team van Tomasz, Slawek en Andrejs zag de maand juli er echter anders uit!

In de weken 27, 28 en 29 stond hen een ander soort opdracht te wachten. Namelijk complete oplevering van 2 flinke achtertuinen.

Schiedam

Het eerste project vond plaats in Schiedam. Hier waren we verantwoordelijk voor ontwikkeling van het ontwerp, betegeling (zowel met als zonder mozaïek), het bouwen van een tuinoverkapping, het plaatsen van meerdere schuttingen, afwatering en aanleg van elektriciteit.

Vooral in het bouwen van de overkapping ging veel werk zitten. Er was geen sprake van een aangekocht bouwpakket wat betekent dat onze monteurs heel veel zaagwerk hebben moeten verrichten. Hetzelfde geldt voor de schutting.

Het waren twee weken hard werken in vaak behoorlijk slecht weer, maar wat mogen Tomasz, Slawek en Andrejs trots zijn op het resultaat!

Voor- en na foto van project 1.

Hoek van Holland

In de week hierna was het team te gast in Hoek van Holland. Dit keer wederom voor de aanleg van een complete tuin. Deze klant had zelf gezorgd voor aanlevering van de benodigde materialen. Maar wat miste was héél veel zand. 3250 kilogram om precies te zijn. Gelukkig had team Tomasz de beschikking over onze gloednieuwe trailer waardoor dit gewicht makkelijker te verplaatsen was!

Onze gloednieuwe trailer.

De eerste dag stond dus vooral in het teken van voorbereidend werk. Het omlopen van zandzakken en het gelijkvloers maken van de tuin. Op dag 2 kon worden begonnen met het bouwen van de overkapping en op dag 3 had voorman Tomasz de overkapping zo goed als af. De andere twee monteurs hadden echter niet stil gezeten! Zij zorgden ervoor dat de bestrating volledig omgelopen was en ook zorgden ze ervoor dat de tuin volledig klaar was voor de laatste stappen: het bestraten van de tuin en de aanleg van kunstgras!

Wederom een zeer omvangrijke klus met een super tevreden klant als resultaat. ‘’Mijn ervaring met Horticulture Services bv is erg positief. De monteurs zijn stuk voor stuk vakmannen en ook wat communicatie betreft ben ik erg tevreden’’. Aldus de klant. Daar doen we het voor! In de komende weken zal dit enorm handige team zich weer gaan focussen op alles omtrent kassen. Er staan namelijk al een paar mooie klussen in het kasonderhoud en kasreparatie voor deze monteurs op de planning!

Voor- en na foto van project 2

Geïnteresseerd geraakt na het lezen van dit bericht?

Is uw tuin toe aan een opfrisbeurt of een algehele make-over? Dan helpen wij ook u graag verder! U kunt ons bereiken via info@horticultureservices.nl of op het telefoonnummer 0174-501638

Deel dit bericht