Agrotopia feestelijk geopend!

Agrotopia feestelijk geopend!

Op vrijdag 24 september was het zover. Na een lang bouwproces werd Agrotopia in Roeselare geopend! Voor ons betekent dit dat er een einde komt aan een periode waarin we enorm veel werk hebben verzet in samenwerking met onze opdrachtgever Deforche Construct. De dakserre heeft een oppervlakte van ruim 9.000 vierkante meter en is hiermee de grootste in Europa. Een eer om hieraan meegewerkt te hebben!

Voor ons startte project Agrotopia in week 5. In de periode die volgde werkten we met tal van monteurs op het project waar van ons werd verwacht dat we volgens full-safety eisen werkten. Dit omdat veel van de werkzaamheden verricht werden op een hoogte variërend van 10 tot 15 meter. Onze complimenten gaan uit naar al onze medewerkers die op dit project werkzaam zijn geweest. Een speciale benoeming is er voor onze voorman Jaap Beverloo. Vanaf 8 februari was hij als leidinggevende werkzaam op dit project. Gedurende de gehele periode was hij aanwezig en stuurde hij diverse verschillende collega’s aan. Dankzij strenge COVID-richtlijnen was het onze monteurs niet toegestaan langer dan 48 uur te verlaten zonder weer te testen bij binnenkomst. Dit hield in dat onze monteurs de afgelopen maanden steeds 6 dagen per week werkten. Dit hebben ze uitstekend gedaan!

Nu het project ten einde is maken we de balans op. Het eindresultaat is prachtig, zoals u op de foto’s kunt zien. Na een eindevaluatie op locatie met de opdrachtgever is gebleken dat alle partijen tevreden zijn over de manier waarop de samenwerking is verlopen. We zijn positief gestemd over de toekomst!

De komende paar dagen staan bij Agrotopia nog in het teken van festiviteiten tijdens het Festival van de Toekomst. Dan komen er meer dan 1000 kinderen langs om hen warm te maken voor de tuinbouwsector in de regio. Zo hoopt de organisatie de jeugd te inspireren en de samenwerking tussen de hogeschool, tuinders en bedrijven te verbeteren.

Meer weten? Kijk dan eens op www.agrotopia.be!

Fotoreportage

Deel dit bericht