Bedrijfsnaam gewijzigd!

Bedrijfsnaam gewijzigd!

Sinds vorige week is het officieel. We hebben onze bedrijfsnaam notarieel gewijzigd. Vanaf heden zijn wij actief onder de bedrijfsnaam HS Tuinbouw Service B.V! Reden hiervoor is een succesvolle koerswijziging die ons team de laatste jaren op Nederlands grondgebied heeft gerealiseerd.

Ondanks onze groei de afgelopen jaren merkten we dat de naam Horticulture Services bv niet voor iedereen even makkelijk uit te spreken was. Met de nieuwe, frisse bedrijfsnaam, die recht doet aan ons ruime assortiment aan diensten, hopen we de herkenbaarheid van ons bedrijf te vergroten.

De afgelopen jaren is ons assortiment aan diensten stevig uitgebreid. Waar bouwen en beglazen van kassen altijd onze core business was, voeren we tegenwoordig ook werkzaamheden als kasonderhoud, kasreparatie en kasreiniging uit. Daarnaast installeren en onderhouden we scherminstallaties en insectengaassystemen, herstellen we de fundering indien nodig en hebben we veel ervaring opgedaan in de renovatie van kassen en bedrijfsruimtes. Zo positioneren we onszelf als een totaalpartner in alles omtrent service in de tuinbouw. We kijken met vertrouwen uit naar een toekomst waarin we nog meer klanten kunnen bedienen met behoud van de service die u van ons gewend bent!

Deel dit bericht