Bent u in het bezit van een goedwerkende scherminstallatie?

Bent u in het bezit van een goedwerkende scherminstallatie?

Scherminstallaties, ze zijn amper nog weg te denken uit de glastuinbouwsector. Daarom hebben wij een aantal maanden geleden besloten het installeren en onderhouden van scherminstallaties op te nemen in ons assortiment van producten en diensten. Door ons grote team van veelzijdige monteurs kunnen wij garanderen dat u snel geholpen wordt. Gebruikmakend van ons netwerk aan leveranciers hebben wij de benodigde materialen altijd snel voorhandig!

Scherminstallaties bieden vele voordelen voor de kweker. Een goedwerkende scherminstallatie biedt de volgende functies:

  • Energiebesparing;
  • Isolatie;
  • Klimaatcontrole;
  • Reguleren van (zon)licht.

Bij Horticulture Services bv leveren en installeren wij scherminstallaties in alle soorten en maten. Binnen ons brede assortiment kunt u bij ons terecht voor zowel horizontale- als verticale schermen, voor zowel binnen- als buitenschermen en uiteraard ook voor scherminstallaties voor energiebesparing, verduistering en zonwering. Twijfelt u welk schermdoek het beste bij uw kas past? Dan voorzien wij u graag en vrijblijvend van advies!

Wij hebben meerdere teams met ervaring met werkzaamheden aan de scherminstallatie. Eén van deze teams richt zich echter volledig op werkzaamheden aan het scherm en dit team heeft de afgelopen maanden al een flink aantal mooie projecten uit mogen voeren. De werkzaamheden varieerden van grootschalige schermreparaties tot aan het plaatsen van nieuwe gevelschermen. De volgende dingen hadden alle projecten gemeen: aan het einde van de rit functioneerde de systemen weer volledig naar wens en dit resulteerde in erg tevreden klanten!

Insectengaas
Naast het installeren en onderhouden van scherminstallaties hebben wij ook veel ervaring met insectengaas systemen. Het gebruik van insectengaas in de kas neemt zowel in binnen- als buitenland toe. Niet alleen in de sierteelt, waar er meer ervaring mee is, maar ook bij kwekers met groenteteelt. Insectengaas houdt insecten en biologische bestrijdingsmiddelen binnen terwijl de kas kan blijven ventileren. In onze ogen een onmisbaar hulpmiddel in de huidige glastuinbouw!

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een nieuwe scherminstallatie of is uw al geplaatste installatie toe aan onderhoud? Dan helpen wij u graag.

Niet geïnteresseerd in een scherminstallatie maar wel in onze andere dienstverlening?
Zijn werkzaamheden aan uw scherminstallatie (nog) niet nodig? Dan hopen wij voor u dat dit nog lang zo blijft! Wellicht kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? We hebben tal van vakbekwame monteurs in dienst die gespecialiseerd zijn in de volgende vakgebieden:

  • Funderingsherstel
  • Kassenbouw en beglazing
  • Kasonderhoud, reparatie en reiniging
  • Kasrenovatie en sloop

Vrijblijvend advies
Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken op 0174-501368 of per mail door te mailen naar info@horticultureservices.nl!

Deel dit bericht