Bouw nieuwe kas in Zwaagdijk gestart!

Bouw nieuwe kas in Zwaagdijk gestart!

Aan het begin van vorige week zijn we gestart met de uitvoering van een groot project. Voor één van onze opdrachtgevers, waarmee het voortraject erg soepel verliep, zullen we de komende weken zorg dragen voor het realiseren van een nieuwe kas in Zwaagdijk. In het weekend van 16 en 17 januari arriveerden onze eigen machines op de projectlocatie waarna het project kon beginnen!

Onze monteurs Stefan, Dariusz, Jaap, Jan, Frans, Pawel en Rafal zijn vorige week gestart met het overzetten van de gevel en het slopen van de bestaande kas. Wanneer de oude kas volledig gesloopt is, zullen onze monteurs het project verlaten voor een periode van twee weken. Gedurende deze weken wordt de fundering gelegd. In deze periode houden wij ons bezig met onze gebruikelijke activiteiten.

Vanaf 15 februari zullen onze monteurs terugkomen op de projectlocatie. Vanaf dit moment zullen ze de aanbouw demonteren, de nieuwe staalconstructie opbouwen, de aanbouw weer monteren, het sandwich dek beplaten en de sandwich gevels beplaten. Tot slot zullen onze monteurs zorg dragen voor de hemelwater afvoer. Het project zal afgesloten worden met het nodige grondwerk. Deze werkzaamheden voert onze opdrachtgever zelf uit.

Wederom een mooi project! We gaan de klant voorzien van een kas van topkwaliteit zodat hij een zo hoog mogelijk rendement behaalt op de teelt van zijn pioenrozen!

Deel dit bericht