Duurzame energie-opwekking met solar kasdek panelen

Duurzame energie-opwekking met solar kasdek panelen

In een tijd waarin de energietransitie hoog op de agenda staat, is het belangrijk om te investeren in duurzame energiebronnen. Een bijzonder effectieve methode is het opwekken van energie uit zonnepanelen. Vooral bij kassen biedt het dakoppervlak een goede uitkomst om solar kasdek panelen op te plaatsen. Zeker wanneer er minder lichtinval in de kas noodzakelijk is. Heeft uw teelt wel veel lichtinval nodig? Dan is de ruimte boven de verwerkingsruimte of betonpad bij uitstek ook geschikt voor solar kasdek panelen! Zo draagt u niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar verlaagt u ook uw energierekening.

Eenvoudige plaatsing in het kasdek
Onze zonnepanelen zijn ontworpen als vervanging van het 4 millimeter glas. Het frame past direct in de roede, waardoor de panelen eenvoudig te monteren zijn. Het glas wordt verwijderd en het paneel wordt geplaatst. Met slechts 20% extra gewicht ten opzichte van het glas, is in de meeste gevallen geen nieuwe constructieberekening nodig. Elk paneel levert 200 wp per vierkante meter op. Wij verzorgen alles, van de panelen tot de omvormer en de bekabeling, waardoor u volledig word ontzorgd.

Veiligheid en Betrouwbaarheid
Onze zonnepanelen zijn verkrijgbaar in zowel transparante als witte uitvoering. Dankzij gehard glas met een kunststof backsheet, is breuk van het glas vrijwel uitgesloten. Hierdoor zijn onze panelen uitermate veilig. De panelen zijn seriegeschakeld en eventuele storingen zijn gemakkelijk uit te lezen en te verhelpen.

Technische specificaties
De productgarantie betreft 12,5 tot 20 jaar
De opbrengstgarantie betreft 25 jaar met een gagarandeerde opbrengst van 82% na afloop van deze periode
Maximale windlast betreft 2400Pa
Maximale sneeuwlast betref 5400Pa

Duurzame toekomst
Samen zetten we stappen naar een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor zonnepanelen op uw kasdek, draagt u niet alleen bij aan een groenere planeet, maar profiteert u ook nog jarenlang van kostenbesparing op uw energierekening.

Voor meer informatie over onze zonnepanelen en de mogelijkheden voor uw kas, staan wij u graag te woord!

Plan uw afspraak in!
Wij staan al op zeer korte termijn voor u klaar. U kunt uw afspraak inplannen door te bellen naar 0174-501368 of door te mailen naar info@hstuinbouwservice.nl.
Meer weten? Bezoek dan onze productpagina

Deel dit bericht