Een onderhoudscontract voor uw kas neemt al uw zorgen weg!

Een onderhoudscontract voor uw kas neemt al uw zorgen weg!

Iedere kas heeft onderhoud nodig. Wordt onderhoud niet preventief uitgevoerd dan loopt u een verhoogde kans op schade. Materiaal is nu eenmaal onderhevig aan slijtage. Zeker in de kas waar normaliter een grote bedrijvigheid heerst. Met een onderhoudscontract nemen wij alle zorgen hierover bij u weg. Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van het noodzakelijke onderhoud aan uw kas door onze vakkundige en gecertificeerde monteurs!

Samen stemmen we af in welke periode u wenst dat het onderhoud uitgevoerd wordt, we voeren alles nauwkeurig uit, houden uw voorraad van kasmaterialen bij u bij en adviseren wanneer nodig. Zo hoeft u hier niet meer aan te denken en kunt u uw aandacht schenken aan het telen van de beste producten.

Bij schade geholpen binnen 24 uur!
Treed er toch schade aan de kas op? Dan garanderen wij dat u binnen 24 uur geholpen wordt! Contractklanten krijgen bij ons namelijk voorrang. U meldt de schade, wij zorgen ervoor dat onze vakkundige monteurs bij u op locatie komen en de reparatie wordt volgens de hoogste kwaliteitsnormen uitgevoerd. Schade blijft vervelend, maar zo beperken we uw zorgen tot het minimum. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u te helpen.

Van inspectie naar efficiënte samenwerking.
Voorafgaand aan het onderhoudscontract voeren we een inspectie aan uw kas uit. Tijdens de inspectie controleren we onder andere de fundatie, staalconstructie, aluminium constructie, het luchtmechaniek en meer. De inspectie werken we vervolgens uit in een overzichtelijk rapport waardoor beide partijen goed zicht hebben op de staat van de kas. Indien nodig brengen we de kas naar een nulpunt van waaruit het onderhoudscontract in kan gaan. In goed overleg stemmen we met u af welke zaken u binnen het contract wilt laten vallen en welke zaken u buiten beschouwing wilt laten.

We werken volgens de door ons ontwikkelde I3S methode. In onderstaande tabel leest u exact hoe wij het onderhoud aanpakken.

Meer weten over het kasonderhoud dat wij uitvoeren? Bezoek onze pagina hierover via de volgende link!

Deel dit bericht