Een schone kas: belangrijker dan u wellicht denkt!

Een schone kas: belangrijker dan u wellicht denkt!

Het reinigen van de kas is een essentieel gedeelte van het jaarlijkse onderhoud. Een schone en ontsmette kas is erg belangrijk. Dit zorgt namelijk voor een goede lichtinval en het makkelijker kunnen behouden van een optimaal teeltklimaat. Onze specialisten gaan verder dan alleen reinigen. Ze controleren de kas direct op zwaktes en defecten zodat u hier rekening mee kunt houden in uw meerjarenplan. Onderdelen die niet in orde zijn worden gemeld. Indien gewenst, inclusief een voorstel voor reparatie en vervanging. Dit voorkomt onnodige kosten.

Assortiment aan reinigingswerkzaamheden
Bij ons kunt u terecht voor een zeer breed scala aan reinigingswerkzaamheden. Onderstaande werkzaamheden voeren wij graag voor u uit:
– Reinigen, controleren en smeren van het luchtmechaniek
– Reinigen van armaturen
– Reinigen van de condenswaterafvoer
– Reinigen van de aluminium dekconstructie
– Reinigen van het glas
– Reinigen van de hemelwaterafvoer goten
– Reinigen van het schermdoek en het insectengaas

Periodiek reinigen
Consequent na iedere oogst reinigen en ontsmetten: het is belangrijk om te voorkomen dat bacteriën, schimmels en virussen de kans krijgen uw nieuwe teelt aan te tasten. We gaan grondig te werk en beschikken over speciale en veilige apparatuur om iedere plek gegarandeerd schoon te krijgen. Tegelijkertijd onderzoeken we de staat van de kas en uiteraard communiceren we deze met u.

Schoon glas
Het schoon houden van het glas is belangrijker dan u wellicht denkt. Schoon glas zorgt namelijk voor een betere lichtinval. Dit is een belangrijke factor in het behalen van een goed teeltresultaat. Bijkomende voordelen zijn dat roest, roet, kalk, mos en andere soorten aanslag op het glas ook achterwege blijven.

Uw kas al volledig gereinigd, maar wel benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?
Naast grondige reiniging van iedere kas kunt u bij ons terecht voor een groot aantal diensten. Hiervoor hebben we een grote groep vakbekwame specialisten in dienst. U kunt bij ons terecht voor:
– Calamiteitendienst
– Funderingsherstel
– Kassenbouw- en beglazing
– Kasonderhoud- en reparatie
– Kasrenovatie- en sloop
– Scherming- en insectengaas
– Levering van kasmaterialen

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0174-501368 of door te mailen naar marketingenverkoop@hstuinbouwservice.nl!

Deel dit bericht