En weer een stormschade verholpen!

En weer een stormschade verholpen!

Het zit erop. Ruim 7 weken van grootschalige reparaties in Tinte. In week 18 werd kwekerij Dukker Trostomaten getroffen door een zware storm die behoorlijk huis had gehouden in de kas.

Onze calamiteitendienst rukte direct uit! We zorgden voor een expert op locatie binnen 24 uur en na intensieve gesprekken met de kweker en de verzekering konden we aan de slag. Een eerste inventarisatie van de schade deed ons vermoeden dat er ongeveer 1000 ruiten gesneuveld waren. Achteraf is gebleken dat de schade een stuk groter was.

Al snel schaalden we op tot 25 monteurs die gelijktijdig op dit project aan het werk waren. Gedurende de start van deze spoedreparatie hielden veel monteurs zich bezig met het opruimen van het gebroken glas. Hierna zijn onze monteurs met man en macht aan het werk gegaan om alle gesneuvelde ruiten te vervangen. Uiteindelijk bleken dit niet 1000, maar ruim 1700 ruiten. Een grote klus die tot een goed einde is gebracht door al de in Tinte werkzame monteurs en voorman Yusuf, die de dagelijkse gang van zaken kundig heeft begeleid.

De kas is dicht en de klant kan weer in volle productie!

Bent u op zoek naar een ervaren partner bij stormschade die garandeert binnen 24 uur garandeert een expert ter plaatse te hebben? Dan komen wij graag met u in contact via 0031 – (0)174-501368.

Deel dit bericht