Het gehele jaar verzekert van een goed werkende kas met een onderhoudscontract

Het gehele jaar verzekert van een goed werkende kas met een onderhoudscontract

Uw kassen zijn de plek waar het om draait. Een kwalitatief goed product hoort geteeld te worden in een goed werkende kas. Om uw kas echter goed werkend te houden heeft uw kas onderhoud nodig. Waarschijnlijk laat u uw auto ieder jaar onderhouden, waarom uw kassen dan niet?!

Onderhoud bieden we aan in verschillende vormen. We kunnen dit doen op regiebasis of op basis van een offerte, maar wist u dat u bij ons ook onderhoudscontracten af kunt sluiten?

Met een onderhoudscontract kiest u voor zekerheid: voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van een vast aantal dagen onderhoud door onze vakkundige en gecertificeerde monteurs. Zo verlengt u de levensduur en voorkomt u productiestilstand. Ook maakt u gebruik van onze 24 of 48 uursservice. Dit houdt in dat wij de verplichting hebben om binnen 24 of 48 uur bij u op locatie te zijn na de melding van de schade. Voor de termijn van 24 uur betaalt u een extra toeslag. Indien er sprake is van calamiteit op meerdere plekken in het land, heeft u als contractklant voorrang. We werken netjes, veilig en efficiënt. Zo heeft u nooit last van onze monteurs als ze bij u op locatie zijn.

Geen kas is hetzelfde. Daarom werken we niet met standaard onderhoudscontracten. We starten met het uitvoeren van een kasinspectie. Tijdens de inspectie controleren we onder andere de fundatie, staalconstructie, aluminium constructie, het luchtmechaniek en meer. De inspectie werken we vervolgens uit in een overzichtelijk rapport. We gaan met u in gesprek over uw wensen en behoeften. We vernemen graag waar úw aandachtspunten liggen en wat u belangrijk vindt. Op basis hiervan brengen we dan een aanbod uit. Komen we tot een overeenkomst? Dan nemen wij de kosten voor de inspectie voor onze rekening!

We werken volgens de I3S methode. Deze houdt in: inspecteren, schoonmaken, smeren en stellen. Wat we exact zullen uitvoeren kan per kas verschillen en gebeurt altijd in overleg met u. Voor iedere kas stellen we een op maat gemaakt plan samen zodat u zo goed als mogelijk geholpen wordt.

Interesse?
Dan gaan wij graag met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Via onderstaande button komt u op de contactpagina op onze website. Voor het direct maken van een afspraak belt u naar 0174-501368 of mailt u naar info@hstuinbouwservice.nl!

Deel dit bericht