Horticulture Services bv en Torenstra Bouw bv slaan de handen ineen!

Horticulture Services bv en Torenstra Bouw bv slaan de handen ineen!

In week 28 zijn wij een nauwe samenwerking aangegaan met Torenstra Bouw bv, dat al sinds jaar en dag gevestigd is in het Westlandse Monster.

Torenstra Bouw bv heeft jarenlange ervaring in de kassenbouw branche. Het bedrijf is gespecialiseerd in een grote diversiteit aan werkzaamheden in alle types kassen zoals speciale projecten, hoge projecten of utiliteitsbouw met hoge moeilijkheidsgraad. Dit alles doen ze al meer dan 40 jaar.

De samenwerking:

We zijn inmiddels gestart met het onderbrengen van de monteurs van Torenstra Bouw bv op de projecten waar wij actief zijn.

Waarom deze samenwerking?

Door onze gezonde groei willen wij onze grote diversiteit aan projecten in de toekomst makkelijker kunnen behappen. Wij zien de bijzonder kundige monteurs van Torenstra Bouw bv als een waardevolle toevoeging aan ons al zeer diverse team. Met deze uitbreiding kunnen we klanten in de toekomst nog beter helpen en daarbij kunnen we grote en speciale projecten nog beter uitvoeren met monteurs die enorm veel ervaring hebben in ieder aspect van ons werkveld.

De eerste projecten

De eerste buitenlandse projecten waar onze nieuwbakken monteurs Dick en Hans hun kunsten hebben mogen vertonen vonden plaats in Frankrijk en Duitsland. In Égletons in Frankrijk hielden zij zich bezig met onderhoud aan een vorig jaar door ons gebouwde kas. Hierna trok men door naar Duitsland.  Hier zijn Dick en Hans al wekenlang in teamverband bezig met het nieuw bouwen en renoveren van foliekassen.

Voor monteurs Mustafa en Gerard stonden een aantal verschillende klussen op de planning. Zo hebben zij in hun eerste week jaarlijks onderhoud uit mogen voeren bij één van onze vaste klanten in De Lier en zijn zij daarna doorgegaan met een grote onderhoudsklus in het Brabantse Gameren en het Gelderse Zevenaar. Hierna mochten monteurs Mustafa en Gerard zich bij hun collega’s Dick en Hans voegen in Duitsland. Waar ook zij werkten aan de nieuwbouw van een foliekas.

Hoewel de monteurs van Torenstra Bouw bv pas net deel uitmaken van ons team kunt u ervan uitgaan dat u de service en kwaliteit krijgt die u van ons gewend bent. Net als onze eigen monteurs zijn ook de monteurs van Torenstra Bouw bv volledig gecertificeerd en op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de glastuinbouw.

Bent u benieuwd wat deze mooie samenwerking voor u als klant betekent? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wat als een paal boven water staat is dat wij zeer verheugd zijn met deze volgende stap in de juiste richting. Wij kijken de toekomst met veel vertrouwen tegemoet!

Deel dit bericht