Houdt uw kas in topconditie met HS

Houdt uw kas in topconditie met HS

Houdt uw kas in topconditie! Bij HS Tuinbouw Service weten we dat zelfs de beste kassen regelmatig onderhoud nodig hebben om in topconditie te blijven. Onze onderhoudsdiensten helpen uw kas beschermen tegen slijtage en weersinvloeden. Zo waarborgen wij uw bedrijfscontinuïteit.

Voorkom hoge herstelkosten
Door preventief onderhoud uit te voeren, kunnen onze ervaren monteurs vroegtijdig problemen opsporen en verhelpen. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar voorkomt ook hoge herstelkosten. Ons team zorgt ervoor dat uw kas altijd in perfecte staat verkeert, ongeacht de omstandigheden.

Van inspectie naar rapport
Bij een inspectie brengt onze inspecteur alle zwakke plekken in kaart en denken we na over kostenefficiënte oplossingen. Het kasdek wordt op efficiënte wijze geïnspecteerd met gebruik van onze drone. Zo brengen we de staat van het kasdek snel maar nauwkeurig in kaart.

Aan de hand van de dronebeelden en de fysieke inspectie stellen we een inspectierapport en onderhoudsplan op met daarin de bevindingen en belangrijkste adviezen. Op basis daarvan kan je klant het kasonderhoud uit laten voeren.

Dag en nacht bereikbaar
Bij HS bieden we 24/7 service voor noodgevallen. Ons team staat altijd klaar om snel en efficiënt in te springen zonder uw dagelijkse werkzaamheden te verstoren. Met de nieuwste technieken en geavanceerde machines zorgen we altijd voor de beste oplossingen.

Waarom kiezen voor HS?

  • Hoogwaardige kwaliteit: Ons personeel wordt intern opgeleid en is in bezit van vak certificaten. Zo waarborgen en garanderen we de kwaliteit.
  • Snelle service: Bij calamiteiten zijn wij dag en nacht beschikbaar om u direct te helpen. Binnen 24 uur staat er een expert op locatie.
  • Ruime beschikbaarheid: Met 12 teams kunnen we snel en efficiënt inspelen op uw behoeften.
  • Certificaten: Met onze VCA** en ISO9001 certificering garanderen wij veiligheid en kwaliteit.

FAQ

Helpen jullie ook als ik (nog) geen klant ben
Ja, wij staan voor iedereen klaar

Onderhoud is toch duur?
Nee, niet op lange termijn. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur en verlaagt dus de kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een persoonlijk advies of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen bij het beschermen van uw kassen en gewassen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de teelt.

 

Deel dit bericht