HS INSIDE: INTERVIEW MET TEAMLEIDER DARIUSZ

HS INSIDE: INTERVIEW MET TEAMLEIDER DARIUSZ

Met HS INSIDE nemen we iedere keer een werknemer onder de loep zodat u ze beter leert kennen. Dit keer is teamleider Dariusz Bialoglowski (31) aan de beurt. Sinds 2019 heeft Dariusz zich rap ontwikkeld en staat hij ervoor open om dingen te leren. Hij en zijn team (zie foto) werken erg hard en het gebeurt praktisch nooit dat een klant ontevreden is over het werk wat is uitgevoerd. Daarom staat zijn team, ook bestaand uit Pawel & Dumitru, ook wel bekend als het dreamteam. Dariusz communiceert goed met klanten, weliswaar nu nog vloeiend in Engels, maar hij start binnenkort met Nederlandse les. We zijn ervan overtuigd dat deze leergierige collega dan snel op een goed niveau Nederlands zal spreken.

Hoe lang werk je al bij HS en hoe ben je hier terecht gekomen?
Mijn avontuur bij HS begon in november 2019. Ik ben bij het bedrijf gekomen dankzij een vriend die ik al sinds mijn kindertijd ken.

Wat vind je het leukste aan teamleider zijn?
Als teamleider houd ik van het contact met de klant.

Wat zijn jouw taken?
Mijn taken omvatten professionele ondersteuning aan de klant, het plannen van het verloop van het werk en de kwaliteit ervan, en het trainen van de medewerkers waarmee ik samenwerk.

Wat vind je het leukste om te doen tijden het werk?
Ik vind het leukste om aan reparaties te werken.

Wat zijn jouw kwaliteiten op de werkvloer?
Ik ben goed in werken op hoogtes.

Wat is je mooiste herinnering aan HS?
Mijn beste herinnering bij HS was het bedrijfsuitje bij de wedstrijd van Ado den Haag, waar ik met de rest van het team aanwezig was.

Wat zouden al onze volgers over HS moeten weten?
Men moet weten dat we een zeer dynamisch ontwikkelend bedrijf zijn met hoge normen.

Op welke manier zorgen jij en jouw team dat jullie tot de beste prestaties komen?
De beste resultaten worden niet alleen behaald dankzij het teamwork van de groep, maar van het hele bedrijf, daarom staan we op zo’n hoog niveau.

Wat vind je het leukste om te doen buiten werktijd?
In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn familie.

Met wie vind je het leukst om samen te werken?
Ik werk het liefst samen met Emil.

Deel dit bericht