HS INSIDE: Interview met teamleider Stefan

HS INSIDE: Interview met teamleider Stefan

Met HS INSIDE nemen we iedere keer een werknemer onder de loep zodat u ze beter leert kennen. We beginnen met een interview met collega Stefan Bouwmeester. Stefan is al jaren een vast onderdeel van ons team. Waar hij vroeger meewerkend monteur was, leidt hij zijn team nu overal ter wereld met projecten die variëren van de nieuwbouw van een kas tot aan de grootste reparaties.

Hoe lang werk je al bij HS en hoe ben je hier terecht gekomen?
Ik was een tijdje werkloos en wilde graag weer aan het werk. Toen kwam ik een facebookadvertentie van HS tegen waarop ik solliciteerde. John (directeur) belde mij op dat ik gelijk vrijdag kon beginnen, maar ik wilde liever maandag beginnen, zodat ik nog een paar vrije dagen had.

Wat zijn jouw taken?
Leidinggevende zijn van team 1. Ik stuur het team aan zodat we samen werken aan het best mogelijke resultaat.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Van niks iets moois maken.

Wat vind je het leukste aan HS?
Dat in de jaren dat ik er werk het bedrijf heel hard is gegroeid en dat vind ik mooi om te zien. Ook staat directuer John altijd voor mij klaar. Dat is de reden dat ik altijd gemotiveerd ben.

Wat is je mooiste herinnering bij HS?
We waren met 3 man, inclusief John in België aan het werk om een foliekas te bouwen. Toen begon het zo hard te regenen dat onze laarzen vol met water liepen. Toen ik net begon had ik ook last van hoogtevrees, maar dat is in de afgelopen paar jaar gelukkig wel minder geworden. Wel handig als je weer bovenop op een kas staat.

Wat zouden al onze volgers over HS moeten weten?
Dat we altijd voor ze klaar staan.

Wat vind je leuk om te doen buiten werktijd?
Dan breng ik graag tijd door met mijn dochters.

Wie is je favoriete collega?
Ik vind iedereen leuk om mee samen te werken.

Liever stormschade of een renovatie?
Ik heb geen voorkeur, maar vind het altijd leuk om te zien hoe je iets ziet transformeren.

Op welke manier zorgen jij en jouw team dat jullie tot de beste prestaties te komen
Met een glimlach en een grapje houden we het leuk. Zelfs als we de hele dag in de regen staan. Ik ben wel leidinggevende, maar we bereiken alles samen als ploeg.

 

Deel dit bericht