HS Tuinbouw Service B.V. presenteert nieuw logo!

HS Tuinbouw Service B.V. presenteert nieuw logo!

Vanaf heden kunt u ons herkennen aan ons nieuwe logo! Na 17 jaar hebben we de kleuren magenta en hemelsblauw ingeruild voor groen met een lichtere kleur blauw. Hiermee maken we de directe verwijzing naar milieu en klimaat. Onderwerpen waar we heden ten dage niet meer omheen kunnen.

Openbaring in het World Horti Center
Op donderdag 13 oktober vond de Dag van de Tuinbouw plaats in het World Horti Center in Naaldwijk. De dag stond geheel in het teken van ‘’een hart onder de riem voor de kweker’’ Met onze bijdrage willen wij laten zien dat we meeleven met alle glastuinbouwbedrijven die zich momenteel in zwaar weer bevinden.

Om de dag positief af te sluiten presenteerden wij ons nieuwe logo aan een groep aanwezigen. Burgemeester van Westland, Bauke Arends drukte samen met Sterre Torenstra (dochter van directeur John Torenstra jr.) op de rode knop waardoor onderstaande video begon af te spelen. Het nieuwe logo was hiermee bekend. Dit logo is mede gecreëerd door Holland Hortimedia Creative Studios. Wij danken hen voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat.

De komende periode zullen we de transitie van het oude naar het nieuwe logo op meerdere vlakken maken. U zult ons oude logo dus mogelijk nog even tegenkomen op één van onze uitingen.

Wees gerust:
Bij dit nieuwe logo hoort uiteraard nog altijd dezelfde service als die u van ons gewend bent! Wij blijven uw partner van A tot Z in alles gericht op het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van uw kassen!

Deel dit bericht