Is uw glasvoorraad op orde?

Is uw glasvoorraad op orde?

Stelt u zich eens voor: u bent slachtoffer van een calamiteit. Dan wilt u snel geholpen worden. Dat kan echter alleen als het benodigde glas al ter plaatse is of snel ter plaatse komt.

Niet voor niets hanteren verzekeraars de eis van een minimale glasvoorraad. In geval van (grote) schades is er niemand bij gebaat als het repareren niet kan starten vanwege een tekort aan glas. Wij garanderen supersnelle glaslevering, zodat uw reparatie zo snel mogelijk van start kan gaan!

Supersnelle glaslevering
Door ons grote internationale netwerk en het feit dat wij onafhankelijk kunnen handelen kunt u er zeker van zijn dat wij het benodigde glas snel ter plaatse krijgen. Niet alleen bij schades, maar ook bij regulier onderhoud of het ter preventie aanvullen van uw glasvoorraad!

Onze supersnelle glaslevering geldt niet alleen bij standaard soorten en maten, maar ook bij een grote diversiteit aan soorten glas, kleuren glas en lastige maatvoeringen. Dit alles doen wij tegen een zeer gunstige prijs! U bent niet verplicht de werkzaamheden door ons uit te laten voeren: als het slechts bij het leveren van het glas blijft zijn wij u ook graag van dienst!

Uw glasvoorraad in ons beheer
Voorkom zorgen en laat ons uw glasvoorraad beheren volgens de hedendaags geldende regels van verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat we niet alleen het nieuwe glas leveren, maar dat we het oude, kapotte glas ook kosteloos voor u afvoeren!

Glasvoorraad op orde, maar wel benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?
Fijn om te vernemen dat uw glasvoorraad momenteel op orde is. Wij hopen voor u dat dit ook nog lang zo blijft! Naast het supersnel leveren van glas voorzien wij in een groot aantal diensten en hiervoor hebben wij een grote groep vakbekwame monteurs in dienst. U kunt bij ons terecht voor:

  • Funderingsherstel
  • Kassenbouw en beglazing
  • Kasonderhoud, reparatie en reiniging
  • Kasrenovatie en sloop
  • Scherming en insectengaas

Vrijblijvend advies
Maak vrijblijvend een afspraak met John Torenstra jr. om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hem uiteraard ook bellen voor advies. Hiervoor kunt u mailen naar info@horticultureservices.nl! Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 0174-501368.

Deel dit bericht