Jaarlijks kasonderhoud bij Syngenta Seeds Enkhuizen

Jaarlijks kasonderhoud bij Syngenta Seeds Enkhuizen

Voor onze monteurs Frans en Kevin stonden september en de eerste helft van oktober in het teken van onderhoud bij Syngenta Seeds in Enkhuizen.

Syngenta Seeds is aangesloten bij Syngenta Nederland. Met meer dan 28.000 medewerkers in meer dan 90 landen is Syngenta één van ’s werelds toonaangevende bedrijven in haar sector. Door het doen van onderzoek, haar mondiale bereik en toewijding helpt Syngenta haar afnemers opbrengsten te verhogen, het milieu te beschermen en de gezondheid en de kwaliteit van leven te verbeteren. Een mooie klant dus!

Bij Syngenta hecht men enorm veel waarde aan het werken volgens VCA-richtlijnen. Dit betekent dat Frans en Kevin zich voor iedere werkdag moesten aanmelden, dat er iedere dag risico-analyses uitgevoerd moeten worden en dat beveiligingsmaterialen nóg beter gecheckt worden dan gebruikelijk.

Ook is Syngenta één van onze klanten met een onderhoudscontract. Dit betekent dat wij hier jaarlijks een vooraf aantal afgesproken dagen werkzaam zijn om preventief, correctief en modicatief onderhoud uit te voeren met als doel een altijd optimaal functionerende kas die optimale resultaten behaalt. Voor de klant biedt dit de volgende voordelen:
– Minder uitval van de productie en zodoende een betere opbrengst;
– Minder stookkosten of stagnaties;
– Minder kosten en problematiek in de toekomst;
– Minder lekkages, minder storingen en minder defecten.

Frans en Kevin hebben zich de afgelopen periode voornamelijk bezig gehouden met het reinigen, controleren en smeren van het kassencomplex. Ze zijn al een heel end, maar hebben er nog anderhalve week aan onderhoud op staan voordat de werkzaamheden volledig afgerond zijn. De klant is hierna weer verzekerd van een volledig functionerende kas die optimale prestaties biedt.

Deel dit bericht