Kasonderhoud: belangrijker dan u wellicht dacht!

Kasonderhoud: belangrijker dan u wellicht dacht!

Een goed onderhouden kas is essentieel om een lange levensduur te garanderen. Het materiaal is nu eenmaal onderhevig aan slijtage, vooral bij hoge productiviteit en bedrijvigheid. Bij Horticulture Services bv bent u aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud tegen een scherpe prijs!

Naast een hoge productiviteit en bedrijvigheid in de kas speelt ook het klimaat een rol in het functioneren van uw kas. Langdurige regenval, onweer, storm, vorst of tropische temperaturen kunnen schade veroorzaken.

Kosteloze kasinspectie

Hoewel veel kwekers en verzekeringsmaatschappijen het belang van onderhoud steeds meer inzien is het veel kwekers nog altijd niet duidelijk wat er exact aan onderhoud moet gebeuren. Wij denken echter graag met u mee en daarom bieden wij een geheel kosteloze kasinspectie aan.

Tijdens deze kasinspectie wordt uw kas gecontroleerd op een vast aantal punten uit de Checklist Kasonderhoud van de drie grootste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Na afloop van de inspectie ontvangt u een inspectierapport van ons en graag gaan wij dan met u in gesprek over het verhelpen van eventuele defecten. Op onze website vraagt u de kosteloze inspectie gemakkelijk en snel aan!

Niet geinteresseerd in kasonderhoud maar wel in onze andere dienstverlening?

Bent u momenteel voorzien op het vlak van kasonderhoud, dan hopen wij dat dit nog lang zo blijft! Onze uitgebreide dienstverlening gaat echter veel verder dan alleen het onderhoud aan uw kas. Zo hebben wij tal van vakbekwame monteurs die gespecialiseerd zijn in de volgende vakgebieden:

  • Funderingsherstel
  • Kasreparatie en reiniging
  • Kasrenovatie en sloop
  • Scherming en insectengaas

Vrijblijvend advies

Maak vrijblijvend een afspraak met John Torenstra om de mogelijkheden te bespreken. Of bel hem voor advies. U kunt hem rechtstreeks bereiken op 06-41526266, of via de mail door te mailen naar info@horticultureservices.nl.

Deel dit bericht