Kasonderhoud bij onze buitenlandse klanten, ook in Coronatijd!

Kasonderhoud bij onze buitenlandse klanten, ook in Coronatijd!

Vorige week zijn onze monteurs Stefan, Jan en Tim naar het zuiden van Frankrijk vertrokken. In de Franse plaatsen Alénya, Égletons, Palau-del-Vidre en Perpignan voerden onze monteurs diverse service- en reparatiewerkzaamheden uit. Doelstelling was het tijdig vervangen van gebreken om hiermee narigheid te voorkomen. Hierdoor kunnen we een lange levensduur van de kas beter garanderen!

Ondanks dat het vreemde tijden zijn waarin ons geadviseerd wordt zo min mogelijk te reizen, willen wij er voor al onze klanten zijn. Ook die in het buitenland. Hoe we dit het beste konden doen is wat we ons afvroegen.

We hebben overleg gehad met diverse instanties om er zeker van te zijn dat we goed voorbereid op weg gingen. Dit heeft geresulteerd in tal van juist ingevulde formulieren en vergunningen. Daarnaast hebben we ons uiteraard verdiept in welke Coronamaatregelen in welk deel van Frankrijk gelden en hier hebben we onze monteurs over geïnstrueerd. We hebben de bus voorzien van een ruime hoeveelheid mondmaskers en reinigingsgel en toen kon de klus beginnen!

Naast het Coronavirus kregen onze monteurs in Frankrijk ook te maken met het welbekende tomatenvirus waar tomatenkwekers in Nederland helaas ook mee te kampen hebben. Werken in aangepaste kleding van de klant was soms dus noodzaak. Uiteraard was dat voor onze monteurs geen enkel probleem!

Op het moment van schrijven is ons team hard aan het werk bij de laatste klant, in Avignon. Het werk bij de al bezochtte klanten is volledig afgerond en dus wordt het voor Stefan, Jan en Tim bijna tijd om huiswaarts te keren. Maandag vertrekken ze immers naar Duitsland voor een groot bouwproject. Ook voor dit project geldt dat we ons huiswerk weer hebben gedaan waardoor onze monteurs goed voorbereid op weg kunnen!

Deel dit bericht