Kasrenovatie bij Dümmen Orange gestart!

Kasrenovatie bij Dümmen Orange gestart!

Na een intensief starttraject hebben we begin april een nieuwe klant aan ons klantenbestand toe mogen voegen. Voor Dümmen Orange in De Kwakel zullen wij een afdeling in de bestaande kas splitsen. Direct na het akkoord van de klant zijn we gestart met de uitvoering van een aantal van de werkzaamheden.

Dümmen Orange is één van ’s werelds grootste veredelaars van bloemen en planten. Het bedrijf is al ruim 100 jaar actief bezig in deze branche en alleen in Nederland heeft het bedrijf al 12 verschillende vestigingen.

Tussen week 14 en week 27 zullen we in samenwerking met enkele onderaannemers zorgen voor uitvoering van diverse werkzaamheden. Van deze werkzaamheden zijn het verwijderen van het oude betonpad, het storten van twee nieuwe betonpaden en het storten van een nieuwe randfundering reeds uitgevoerd.

De komende weken zullen we verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van een nieuwe binnen gevel, het plaatsen van een automatische deur, het splitsen van de verwarming- en scherminstallatie en het luchtmechaniek. Ook installeren we een gedeeltelijk nieuwe scherminstallatie. De kas wordt daarnaast voorzien van een automatische twinrolgevel en liefst 11 handbediende twinrolgevels.

We zijn blij dat we dit mooie project tot uitvoering mogen brengen en we kijken vol vertrouwen uit naar een goed resultaat. We danken de klant voor het vertrouwen in onze dienstverlening.

Deel dit bericht