Kasrenovatie bij Piccolo Minikomkommers van start!

Kasrenovatie bij Piccolo Minikomkommers van start!

Aan de Hoefweg 3 in De Lier zijn we afgelopen week met twee teams gestart met een grootschalige kasrenovatie. Na 2 jaar van voorbereidingen en diverse gesprekken met de klant, konden we beginnen met de uitvoering van de gecreëerde en met de klant overeengekomen plannen. Van glazen kas naar geïsoleerde verwerkingsruimte is het doel. Zo kan de klant voortaan een duurzamere manier van werken hanteren. We zijn trots dat deze jarenlange klant weer gekozen heeft voor onze dienstverlening.

De werkzaamheden zullen t/m week 35 duren. In deze periode zullen we de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Verzwaren van de constructie
  • Verwijderen van de bestaande bedekking van het kasdek
  • Beplating van het kasdek
  • Demonteren van de buiten kopgevels
  • Beplaten van de buiten kopgevels
  • Vernieuwen van de binnen zijgevel
  • Monteren van de nieuwe binnen zijgevel
  • Verplaatsen van de bestaande binnen zijgevel

Van A tot Z ontzorgd

Zoals u hierboven leest betreft dit een zeer divers project. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door zeer ervaren en gespecialiseerde monteurs die meerdere keren per week ondersteund worden door ons team van uitvoerders. We ontzien de klant van A tot Z terwijl de klant continu te maken heeft met hetzelfde aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Eigen machines

Alle werkzaamheden voeren we uit gebruikmakend van onze eigen accu hoogwerkers met non marking banden, rups schaarhoogwerkers en merlo verreiker. De machines – die voorzien zijn van alle benodigde keuringen – zijn inbegrepen in de prijs. Doordat we alle machines in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen indien nodig. Zo hoeft de klant zich nooit zorgen te maken om stilstand of een incourante werkwijze. Kwaliteit is hierdoor gegarandeerd.

Samen naar een duurzaam en toekomstbestendig bedrijf

Al meer dan 25 jaar teelt Piccolo haar minikomkommers. Het bedrijf werkt aan een mooi, gezond en smaakvol product en heeft daardoor ook een eigen kwaliteitsmerk. Het bedrijf heeft haar strepen meer dan verdiend. Afnemers vragen tegenwoordig om een steeds duurzamer geproduceerd product en Piccolo schroomt niet haar werkwijze dusdanig te innoveren om dit mogelijk te maken. Met deze renovatie werken we samen aan een duurzaam en toekomstbestendig bedrijf.

Meer weten over wat wij op het gebied van kasrenovatie voor u kunnen betekenen? Klik hier!

Deel dit bericht