Kasrenovatie: Een nieuwe en frisse uitstraling

Kasrenovatie: Een nieuwe en frisse uitstraling

Bij HS begrijpen we het belang van een moderne en efficiënt kassencomplex. Met een kasrenovatie zorgen we ervoor dat uw bestaande kas weer voldoet aan de huidige eisen en verwachtingen.

Naast het opfrissen van uw kas, kan een renovatie ook zorgen voor energiebesparing, bijvoorbeeld wanneer u kiest voor zonnepanelen. Deze kunnen worden geïntegreerd in het kasdeksysteem of over het kasdek worden geplaatst, zodat u de teelt kunt combineren met de opwekking van groene stroom. Dit levert niet alleen financiële voordelen op, maar zorgt ook voor een optimaal binnenklimaat.

Waaraan moet ik denken bij een kasrenovatie?
Onze experts staan klaar om u te voorzien van deskundig advies. Er zijn tal van mogelijkheden en zelfs relatief eenvoudige ingrepen kunnen een groot verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van gevel- en dakbeplating om uw bedrijf een nieuwe look te geven, of aan het vernieuwen van oude kasmaterialen met hoogwaardige stalen en aluminium onderdelen.

De productie gaat door!
Bij HS Tuinbouw Service B.V. voeren we alle werkzaamheden uit met zo min mogelijk hinder voor uw productie. Wij vinden altijd een oplossing zodat uw bedrijfsactiviteiten gewoon door kunnen gaan. Desgewenst kopen wij uw oude (glas)materialen in en voeren wij asbesthoudende of andere belastende materialen af. Wij stoppen pas als alles er weer perfect uitziet en probleemloos functioneert. Uw tevredenheid staat bij ons voorop!

Kwaliteit: alles onder één dak
HS waarborgt de kwaliteit door onze ISO9001 certificering. Wij staan voor het ontwerp, de realisatie en/of het onderhoud van uw kassen. Bovendien zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om zo snel mogelijk te helpen bij calamiteiten. Met 13 teams kunnen wij snel schakelen en laten we niemand in de kou staan!

Tevens zijn onze uitvoerders dagelijks bezig met de begeleiding van de projecten, zodat wij er zeker van zijn dat alles perfect verloopt!

Kosteloze opname
Heeft u interesse in een kasrenovatie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze uitvoerders Leo en Dave staan klaar om bij u een kosteloze opname uit te voeren. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

 

FAQ

Wat als er asbest is gevonden?
Raak niet in paniek. HS zorgt voor het verwijderen en afvoeren van asbesthoudend materiaal

Helpen jullie ook als ik nog geen klant ben?
Ja, wij staan voor iedereen klaar!

 

Deel dit bericht