Nieuwbouw in het hart van het Westland!

Nieuwbouw in het hart van het Westland!

De afgelopen week is Horticulture Services B.V. gestart met een nieuwbouwproject midden in het Westland! Voor kwekerij Zijdezicht. Een asters- en chrysantenkweker die gevestigd is in De Lier en onderdeel is van de Zentoo Group, faciliteren wij het gehele nieuwbouwproject vanaf de sondering tot en met het beglazen van het dek en de gevels.

Het proces begint met het slopen van de oorspronkelijke kas waarna het uitzetten van de kas plaats zal vinden. In week 15 wordt gestart met heiwerkzaamheden. Hierna volgt de fundatie.

In week 17 zal het daadwerkelijke bouwen starten. Ook zijn we in deze week bezig met de hemelwaterafvoer en de condenswaterafvoer. In hoog tempo razen onze monteurs vervolgens door naar het beglazen van het dek, de gevels en de verwerkingsruimte. Daarnaast beplaten we het sandwichdek en verrichten we werkzaamheden aan het luchtmechaniek.

Vanzelfsprekend zijn we bij Horticulture Services B.V. erg enthousiast over dit mooie project. Om deze reden hebben we besloten om in samenwerking met een aantal andere betrokken partijen een projectvideo te maken! Stay tuned!

Deel dit bericht