Nieuwbouw in Oost-Frankrijk afgerond!

Nieuwbouw in Oost-Frankrijk afgerond!

Na een periode van 7 weken komt er morgen een einde aan het project waar onze monteurs onder leiding van voormannen Tomasz en Stefan werkten in Lampaul Plouarzel, gelegen nabij de Franse stad Brest. Hier bouwden ze een nieuwe kas met een oppervlakte van 7.650 vierkante meter en een schuur met een oppervlakte van 270 vierkante meter.

De fundering van de kas was al gelegd. Met betonpalen die in het binnenveld gepositioneerd zijn, en 20 centimeter hoger zijn dan de randfundatie, is deze zo stevig als van een hedendaags geplaatste fundering verwacht mag worden.

Foto van 3 september

In de weken die volgden waren onze monteurs verantwoordelijk voor tal van andere werkzaamheden zoals het monteren van de gehele staalconstructie, montage van het aluminiumdek en gevelsysteem, werkzaamheden aan de waterafvoer, beglazing van het dek en de gevels, het monteren van sandwichpanelen en het installeren van het luchtmechaniek. Tijdens deze werkzaamheden werden onder andere de railhuisjes, de trek- en duwbuizen, de aandrijfassen en de verschillende motoren gemonteerd.

Voor wat de scherminstallatie betreft, heeft de klant gekozen voor een energiescherm en verduisteringsscherm dat op hetzelfde dradenbed gemonteerd is.

De bouw van de kas loopt op zijn einde. De traliemaat is 9 meter en de vakmaat is 5 meter. De kolomhoogte is 6 meter. Tijdens het gehele project is gebruik gemaakt van onze eigen (gekeurde) machines, namelijk een verreiker, twee hoogwerkers en een telescoophoogwerker. Met gekeurd materiaal willen we ervoor zorgen dat we de veiligheid en kwaliteit zo optimaal mogelijk kunnen garanderen.

Wanneer al het andere werk is uitgevoerd door de verschillende op dit project werkzame partijen, komen onze kundige monteurs terug voor het monteren van de deuren. Dit is traditioneel gezien één van de allerlaatste werkzaamheden voor oplevering.

Foto van 11 september

Deel dit bericht