Plan nu het onderhoud aan uw kas in!

Plan nu het onderhoud aan uw kas in!

Ook de beste kassen en constructies hebben regelmatig onderhoud nodig voor een lange levensduur. Het materiaal is onderhevig aan slijtage. Het klimaat in de kas speelt hierbij een grote rol. Wij raden aan uw kas jaarlijks te laten onderhouden. Zo voorkomt u (technische) mankementen, schades en storingen. Zo garandeert u de bedrijfscontinuïteit.

Door de vreemde weersomstandigheden van de laatste maanden hebben veel onderhoudsbedrijven het druk. Plan daarom nu alvast het onderhoud aan uw kas in. Zo kunnen we uw kas onderhouden op het moment dat dit u het beste uitkomt!

Teeltwisseling
Veel kwekers hebben een teeltwisseling in de maanden oktober t/m december. Omdat de kas leeg staat is dit een gunstig moment om het onderhoud uit te laten voeren. Om deze reden is dit traditioneel gezien de meest drukke tijd van het jaar. Hoewel dit nog ver weg lijkt raden we sterk aan het onderhoud alvast in te plannen. Omdat de exacte datum van de teeltwisseling bij kwekers onderling verschilt, is een strakke planning essentieel. Wij denken graag zoveel mogelijk met u mee!

Wat kunt u van ons verwachten?
Wij garanderen vakkundig onderhoud tegen een scherp tarief. We werken uitsluitend met gecertificeerd personeel waarvan het grootste gedeelte jarenlange ervaring in de kassenbouwbranche heeft. Het bieden van uitstekende service is waar wij voor staan. Dit wordt onderschreven door een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 8,1 op basis van een groot aantal tevredenheidsonderzoeken.

Tijdens het onderhoud kunt u ervan uitgaan dat we verder kijken dan slechts wat u ons opdraagt. We brengen de staat van de kas zo goed mogelijk in kaart en melden u exact wat er moet gebeuren om de kas in optimale staat te krijgen. Indien gewenst checken we de voorraad van uw kasmaterialen en we voorzien u kosteloos van onze preventiekaart, met daarop handige tips om (storm)schade te voorkomen!

Onderhoud van A tot Z
U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten. Het is onze missie om u van A tot Z te ontzien in alles omtrent uw kas. Binnen ons veelzijdige team hebben we voor iedere klus één of meerdere specialisten. U kunt bij ons terecht voor de volgende onderhoudswerkzaamheden:
– Kas inspectie
– Onderhoud aan de staal- en aluminiumconstructie
– Controleren, reinigen en smeren van het luchtmechaniek
– Reiniging en coaten van de goten
– Onderhoud en reiniging van de scherminstallatie
– Installeren, vernieuwen en reiniging van insectengaassystemen
– Funderingsherstel
– Glasreparatie
– Staalconstructie voorzien van witte coating

Vrijblijvend advies
Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken op 0174-501368 of per mail door te reageren op dit bericht.

Deel dit bericht