Project speciaalbouw Roeselare in volle gang!

Project speciaalbouw Roeselare in volle gang!

Sinds 8 februari zijn een aantal van onze monteurs werkzaam in het Belgische Roeselare. Samen met 20 á 25 andere monteurs bouwen en beglazen ze hier een speciale constructie voor één van onze opdrachtgevers. Het gaat hier namelijk om een kas op het dak van een verpakkingsspecialist.

Het project staat in het teken van werken op hoogte. Vanuit hoogwerkers wordt regelmatig montagewerk verricht op een hoogte variërend van 10 tot 15 meter. Dit alles gebeurt onder streng toezicht en geheel volgens VCA-richtlijnen. Valbeveiliging en een valhelm behoort dus tot de vaste uitrusting van onze monteurs.

We zijn nu zo’n zeven weken bezig met de bouw van dit mooie project. Naast strenge VCA-richtlijnen hebben onze monteurs ook te maken met strenge COVID-richtlijnen in België. Deze staan buitenlanders niet toe het land langer dan 48 uur te verlaten. Gebeurt dit wel dan volgt een verplichte sneltest. Dit houdt in dat onze monteurs al wekenlang niet lang naar huis kunnen in het weekend. Onze monteurs slaan zich hier uitstekend dorheen en we zijn dan ook dankbaar voor dit offer.

We vroegen onze monteur Jaap hoe hij en zijn collega’s dit project eravren. ”Mijn collega’s en ik hebben dit project tot nu toe als leerzaam en goed voor onze ontwikkeling ervaren. Het werken op hoogte is uitdagend en de samenwerking met de opdrachtgever verloopt soepel. De VCA-eisen zijn heel streng, maar hier zijn wij als bedrijf zelf ook heel streng in. Op dit gebied is er dus weinig veranderd. De COVID-richtlijnen maken het er niet makkelijker op maar we zijn in elk geval ieder weekend even thuis”.

Jaap en zijn vaste collega Dariusz zullen nog tot en met 16 april werkzaam zijn in Roeselare. Voor collega’s Gerard en Hans zit de klus er sinds afgelopen week op. Zij zijn vervangen door Darek en Michal, die de klus af zullen maken. We danken al onze monteurs voor hun inzet op dit project en we kijken uit naar het resultaat!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner voor de bouw van een (of meerdere) kassen? Dan komen wij graag met u in contact.

Deel dit bericht