Renovatie van uw kas voor een toekomstbestendiger bedrijf!

Renovatie van uw kas voor een toekomstbestendiger bedrijf!

De wereld waarin u als ondernemer leeft verandert in rap tempo. Energietarieven, stikstof en klimaatwetten zorgen ervoor dat de manier waarop bedrijven altijd gewerkt hebben gewijzigd moet worden. Een wijziging in deze koers kan een hoop zorgen opleveren. Wij helpen u echter graag deze zorgen tot het minimum te verlagen. Dit kan door renovatie van uw kas!

Duurzamer telen

Er zijn verschillende manieren waarop u al op korte termijn duurzamer kunt telen. Een aantal van onze oplossingen zijn:

  • Isolatie van het kasdek en/of de gevels, door middel van sandwich of polycarbonaatplaten
  • Luchtdicht maken van de kas
  • Installatie of renovatie van een duurzamere scherminstallatie
  • Renovatie van lekkende en verroeste goten
  • Reparatie van kapotte ruiten, scheuren in de fundatie of een niet optimaal werkende scherminstallatie
  • Installatie van een insectengaassysteem
  • Zonnepanelen

Vele klanten gingen u voor!

De afgelopen twee jaar hebben wij zowel klein- als grootschalige renovaties uitgevoerd voor talloze tevreden klanten. Zo vervingen we onder andere het glazen kasdek van onze klanten in Rijsenhout en Assendelft voor diffuus glas en polycarbonaatplaten en monteerden we polycarbonaatplaten op de wanden van de verwerkingsruimte van een klant in Valkenburg. Momenteel helpen we onze klant in De Lier richting een duurzaam en toekomstbestendig bedrijf door onder meer de constructie te verzwaren, nieuwe beplating in het kasdek en de gevels te monteren en diverse binnengevels te vernieuwen. Dit zodat de klant kan voldoen aan alle eisen die hedendaags gesteld worden aan de manier waarop hij zijn komkommers teelt. Wanneer starten wij met de ideevorming voor de renovatie van uw kas?

Van A tot Z ontzorgd

Gedurende het proces ontzorgen wij u van A tot Z. Wij zijn uw enige aanspreekpunt en de werkzaamheden worden altijd door ons eigen ervaren en gespecialiseerde personeel uitgevoerd. We hanteren een hoge kwaliteitsnorm. We zijn ISO9001 gecertificeerd. Tijdens de werkzaamheden houden we ons aan de verplichte VCA** richtlijnen. Alle werkzaamheden voeren we uit gebruikmakend van ons eigen machinepark. Doordat we alle machines in eigen beheer hebben kunnen we altijd snel schakelen indien nodig. Zo hoeft u als klant nooit zorgen te hebben om stilstand of een incourante werkwijze.

Meer weten

Dan gaan wij graag met u in gesprek! Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken op 0174-501368.

Deel dit bericht