Repareren is onze kracht, u zorgeloos laten kweken onze missie!

Repareren is onze kracht, u zorgeloos laten kweken onze missie!

De stormen Dudley, Eunice en Franklin liggen inmiddels al een aantal maanden achter ons. Toch zijn we nog altijd bezig met het repareren van kassen die getroffen zijn tijdens deze stormen.

Nog steeds? Inderdaad.
Het geeft aan hoe enorm de schade is die met name Eunice heeft aangericht.  Uiteraard is het niet zo dat de bedrijven waar nu nog gerepareerd wordt al die tijd in een volleidg kapotte kas hebben moeten werken. Om te zorgen dat iedere kweker binnen afzienbare tijd weer kon focussen op zijn teelt hebben we gewerkt in verschillende fases.

In de eerste fase was het ”alle hens aan dek”. Met ruim 60 monteurs zorgden we er 7 dagen per week voor dat de gaten in het kasdek gedicht werden. Dit om warmteverlies te voorkomen aangezien onnodig stoken door niemand gewenst is. Zeker niet met de huidige energietarieven. Kwekers met een warme teelt hadden voorrang op kwekers met een koude teelt. Uiteraard ging de planning in goed overleg met alle betrokken partijen.
Tijdens deze fase merkten we dat veel klanten niet voldoende glas op voorraad hadden om alle schade te kunnen repareren. We voorzagen onze klanten van advies en na akkoord bestelden we het benodigde glas plus een juiste voorraad zodat de klant ook bij een toekomstige schade niet onnodig lang moet wachten op de reparatie van zijn kas.

Nadat de gaten bij al onze klanten gedicht waren begon de volgende fase. De nareparatie. In deze fase repareren we de ruiten met daarin scheuren of finten. Dit is van belang omdat deze ruiten vaak als eerste breken bij een volgende windvlaag of storm. Ook verwijderden we het glas uit de goten bij alle klanten waar we geweest zijn. Aangezien we dan al boven op het kasdek waren, kozen veel klanten ervoor ons de goten direct te laten reinigen. Onze specialisten zorgen er sindsdien voor dat iedere goot brandschoon achter gelaten wordt.

Inmiddels zijn we een aantal maanden en honderden bedrijven verder. Niet alleen onze eigen klanten maar ook andere kassenbouwers, opdrachtgevers en talloze nieuwe klanten meldden zich bij ons. Wanneer u zich bij ons meldt, kunt u ervan uitgaan dat wij u alle zorg omtrent uw kas uit handen nemen. We controleren, repareren en reinigen volledig volgens uw wensen. Geen schade is ons te groot.

Repareren van kassen is wat wij doen en kweken is wat u doet. Zo werken alle partijen in zijn kracht. Met een samenwerking met HS Tuinbouw Service B.V. kiest u voor rust, teamwork, efficiënt werken en een groot bestand aan gecertificeerde en deskundige monteurs. Maakt u binnenkort ook gebruik van onze dienstverlening? Wij komen graag met u in contact.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening gericht op het repareren van kassen? Bekijk dan de hiervoor bestemde pagina: https://www.hstuinbouwservice.nl/kasonderhoud/kasreparatie/

 

Deel dit bericht