Scherminstallaties en insectengaassystemen: vakkundig geïnstalleerd, gerepareerd en/of onderhouden

Scherminstallaties en insectengaassystemen: vakkundig geïnstalleerd, gerepareerd en/of onderhouden

Hoewel wij bekend staan als onderhoud- en reparatiebedrijf van kasconstructies en glas, zijn we ook actief in alles wat te maken heeft met scherminstallaties of insectengaassystemen. Ons team met specialisten heeft vele jaren ervaring. Voor iedere situatie kunt u dus bij ons terecht! Ons team installeert uw scherm vakkundig, onderhoudt uw installatie om schade te voorkomen of lost storingen en schades vakkundig op indien het leed al geschied is.

Het belang van een goed werkende scherminstallatie of insectengaassysteem

  • Energiebesparing
  • Isolatie
  • Klimaatcontrole
  • Reguleren van licht
  • Bescherming van uw gewas tegen virussen en schadelijke insecten
  • Dit alles leidt tot een besparing op de maandelijkse energiekosten en een schonere teelt!

Installatie van nieuwe scherminstallaties
Alles begint bij de keuze van het juiste schermdoek. Wij leveren en installeren binnen- en buitenschermen, enkel- en meervoudige schermen en schermen voor energiebesparing, zonwering en verduistering. Ook installeren we verticale scherminstallaties als rol- en twingevels. Twijfelt u welk schermdoek het beste bij u past? Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies!

Na ontvangst van uw akkoord bestellen we de benodigde materialen en plannen we de montage in. Vaak kan dit al snel. Onze schermspecialisten zijn actief betrokken in het voorbereidingstraject. Ze weten dus precies wat er gedaan moet worden, maar tijdens het montagewerk blijven we het proces actief begeleiden. Zo maken we ieder project tot een succes!


Onderhoud- en reparatie

Doordat scherminstallaties continu in beweging zijn is er altijd sprake van slijtage. We adviseren daarom om de scherminstallatie minimaal één keer per jaar te onderhouden. Benodigde werkzaamheden variëren van het simpelweg nalopen van de installatie tot het tijdig vervangen van onderdelen om de werking van de installatie te kunnen garanderen.

Heeft u schade? Dan krijgt u voorrang op onze planning. Om uw bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen is het van belang dat uw scherminstallatie zo snel mogelijk weer in goede staat is. We inventariseren de schade, melden hoe we de schade op een kostenefficiënte manier kunnen verhelpen en na uw akkoord gaan we aan de slag. We zijn bekend bij tal van verzekeraars.

Insectengaas
Het belang van een insectengaassysteem is de laatste jaren bij veel bedrijven doorgedrongen. Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Insectengaas houdt insecten en biologische bestrijdingsmiddelen buiten, of juist binnen indien deze belangrijk zijn voor een ideaal verloop van uw teelt.

We monteren het insectengaas in de luchtramen van uw kas. Het harmonicasysteem vormt zich netjes bij zowel het openen als sluiten van de luchtramen. Een goed werkend insectengaassyteem hindert de lichtinval in uw kas niet. Ook is het mogelijk het insectengaassysteem geheel te integreren in uw kas. De kas wordt dan waar nodig aangepast om het systeem volledig passend te maken.

Door onze ruime ervaring in ontelbaar veel kassen en tuincentra, zijn we bekend met vrijwel alle soorten teelt en installaties. Deze kennis nemen we mee bij het plaatsen, onderhouden en repareren van iedere scherm of insectengaassysteem. We zoeken altijd naar innovatieve oplossingen met een maximaal rendement. Duurzaamheid en efficiëntie gaan boven alles.

Vrijblijvend advies
Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken. Bel ons dan op 0174-501368!

Deel dit bericht