Serre renovatie bij De Buren ‘s-Gravenzande!

Serre renovatie bij De Buren ‘s-Gravenzande!

Een lekker hapje eten en drinken tijdens de lunch of het diner. In ‘s-Gravenzande doe je dat natuurlijk op het marktplein bij De Buren!

Ook in de koude wintermaanden kan er bij De Buren gegeten worden met behoud van het prettige buitengevoel. Vanaf deze week kan dat in de serre met een compleet nieuw en beter isolerend dak!

Na een door ons georganiseerde ontwerpfase in goed overleg met de klant, kon de uitvoeringsfase afgelopen week van start gaan.
We leverden de platen, roeden inclusief strip en verzwaarde koker, het zetwerk, de goot inclusief koppelingen en hemelwaterafvoer, de bevestigingsmaterialen en uiteraard de coating.
Hierna konden onze specialisten Dick en Hans starten met de uitvoering van de werkzaamheden.

We hadden de opdracht om het nieuwe dak te monteren en het bestaande dak geheel te onderhouden.
In ‘s-Gravenzande is het iedere vrijdag markt. Traditioneel gezien is dit voor de klant dan ook de drukste dag en dus moest de serre binnen een aantal dagen dicht zijn. Een strakke deadline dus!

De deadline bleek voor Dick en Hans geen enkel probleem. De werkzaamheden zijn klaar en het dak is dicht.
De klant kan zijn gasten ook de komende jaren weer met een gerust hart ontvangen in een beter geïsoleerde serre die van alle gemakken voorzien is!

We danken onze opdrachtgever voor het vertrouwen. Wij gaan binnenkort zeker weer eens lunchen in de nieuwe serre van De Buren!

Deel dit bericht