Start grootschalige nieuwbouwprojecten

Start grootschalige nieuwbouwprojecten

Na een maandenlange periode van voorbereiding zijn we twee weken geleden gestart met een aantal grootschalige nieuwbouwprojecten in zowel binnen- als buitenland.

Zuid-Frankrijk
Team 4 is afgereisd naar het Zuid-Franse Perpignan voor de eerste in een serie van twee nieuwbouwprojecten. Onder leiding van voorman Elod zal dit team gedurende de komende weken een volwaardige kas bouwen die bedekt zal worden met zonnepanelen. Na het sorteren en checken van alle materialen is het team voortvarend van start gegaan, met behulp van John en Charmaine die gedurende het weekend over kwamen om de voorbereiding op de nieuwe week zo gestroomlijnd als mogelijk te laten verlopen.

Het eerste gedeelte van de staalconstructie staat inmiddels. Het bekleden met aluminiumprofielen is afgelopen weekend van start gegaan.

Syngenta Seeds B.V.
Team 9, 10 en 13 zijn in het begin van week 21 gestart met de bouw van de nieuwe kas bij Syngenta Seeds B.V. in Enkhuizen. Tijdens dit full-safety project zullen we een hypermoderne kas bouwen die voldoet aan alle hedendaags geldende eisen. Deze complexe kas zal bestaan uit 88 verschillende afdelingen met daarin elk een eigen klimaat. Op dit mooie project zal ons takenpakket bestaan uit het bouwen van de staalconstructie, het monteren van al het aluminium, het beglazen van het dek, de binnengevels- en de buitengevels en het installeren van het luchtmechaniek en het insectengaas. Ook zijn we verantwoordelijk voor alle voorbereidingen ten behoeve van de scherminstallatie en tot slot monteren we een totaal van 98 deuren. Gedurende de komende paar maanden zullen we onze bezetting op dit project opschroeven naar 5 teams.

De afgelopen tijd hebben wij al ons personeel en al onze machines en (elektrische) materialen gekeurd zodat niets een succesvol verloop van dit mooie project in de weg kan staan!

Verschillende projecten
Voor één van onze opdrachtgevers is team 5 al sinds week 15 aan het bouwen op verschillende projecten in Nederland. Vorige week zijn monteurs Darek, Eelco, Oleg en Michal begonnen aan een project in het Noord-Hollandse Andijk. Met de grootst mogelijke precisie zal hier de komende tijd een kas van 11 hectaren uit de grond gestampt worden. Ook zullen onze monteurs het luchtmechaniek installeren. Het weer zat de afgelopen tijd niet mee, maar toch heeft dit de start van dit team niet bemoeilijkt. Wanneer het werk er op dit project op zit voor dit team, vertrekken zij naar Zuid-Frankrijk om team 4 te ondersteunen met het tweede bouwproject daar.

We danken onze monteurs voor hun harde werk en onze opdrachtgevers voor het vertrouwen in onze dienstverlening!

Deel dit bericht