Uw partner op het gebied van scherminstallaties

Uw partner op het gebied van scherminstallaties

Bent u op zoek naar een ervaren partner als het gaat om het plaatsen, inspecteren en onderhouden van uw scherminstallatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Jarenlang zijn scherminstallaties al amper weg te denken uit de glastuinbouwsector. Onze specialisten onderhouden uw installatie om schade te voorkomen of lossen storingen en schades vakkundig op indien het leed al geschied is.

Een goedwerkende scherminstallatie heeft de volgende functies:
– Energiebesparing
– Isolatie
– Klimaatcontrole
– Reguleren van (zon)licht

Het kiezen van het juiste schermdoek is van essentieel belang voor een succesvolle teelt. Wij leveren en installeren, inspecteren en onderhouden binnen- en buitenschermen, enkel- en meervoudige schermen en installaties voor energiebesparing, zonwering en verduistering. De keuze is dus reuze. Twijfelt u welk schermdoek het beste bij u past? Dan voorzien wij u graag van vrijblijvend advies!

Door het grote belang van een goedwerkend scherm zijn veel bedrijven vaak vol gepland. Door onze ruime bezetting kunnen wij echter altijd op korte termijn plannen in zowel binnen- als buitenland. In geval van calamiteit kunt u zelfs gebruik maken van onze 24 uursservice!

Insectengaas
Naast het installeren, inspecteren en onderhouden van scherminstallaties hebben wij ook veel ervaring met insectengaassystemen. Het gebruik van insectengaas in de kas is gedurende de afgelopen jaren in zowel binnen- als buitenland toegenomen. Niet alleen in de sierteelt, maar ook bij kwekers met groenteteelt. Insectengaas houdt insecten en biologische bestrijdingsmiddelen binnen terwijl de kas kan blijven ventileren. In onze ogen een onmisbaar hulpmiddel in de huidige glastuinbouw!

Snelle service
Snel kunnen plannen betekent ook dat u snel over voldoende materiaal wilt beschikken. Wij werken met verschillende leveranciers. Hierom kunnen we in veel gevallen snel leveren. Dit doen we tegen een aantrekkelijk tarief. We werken zowel op regiebasis als voor een aangenomen prijs. Uw wens hierin is leidend.

Van A tot Z
Het is onze missie om u van A tot Z te ontzien in alles omtrent uw kas. Dit betekent dat we meer doen dan alleen werkzaamheden aan scherminstallaties. U kunt ook bij ons terecht voor de volgende vakgebieden waarin wij ons door jarenlange ervaring gespecialiseerd hebben:
– Kassenbouw en beglazing
– Kasonderhoud, reparatie en reiniging
– Kasrenovatie en sloop
– Funderingsherstel
– Levering van diverse kasmaterialen

Vrijblijvend advies
Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken. U kunt ons bereiken op 0174-501368 of per mail op info@horticultureservices.nl!

Deel dit bericht