Verzakkingen: ook bij uw kas een probleem?

Verzakkingen: ook bij uw kas een probleem?

Door klimaatverandering en een zakkend waterpeil ontstaan steeds vaker scheuren en verzakkingen in de fundering van kassen die jaren geleden gebouwd zijn. Onze specialisten schieten u graag te hulp. Hiermee voorkomt u schade als gevolg van de problematiek aan uw fundering.

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan in zowel het realiseren van een nieuwe fundering als het herstellen van een bestaande fundering. De basis is belangrijk en uw fundering doet er dus toe! Onze werkzaamheden variëren van het ophogen van de palen en het creëren van juiste waterafloop tot het verhelpen en/of repareren van barsten en scheuren.

Werkwijze
De eerste stap in ons proces is het maken van een funderingsplan. Door het uitvoeren van lasermetingen of uitgebreid bodemonderzoek krijgen we een goed beeld van de situatie en waar de zwakke plekken zich begeven. Schriftelijk stellen we een plan op dat we met u bespreken. Dit plan is voorzien van onze bevindingen, een uitgebreide fotoreportage en verschillende mogelijkheden en adviezen die we bieden.

Na akkoord maken we een planning met de klant. Hierna gaan we over op het bestellen van de benodigde materialen. Door collectieve inkoop kan dit al heel voordelig! Na levering van de benodigde materialen kan de uitvoering starten! Onze deskundige monteurs voeren de werkzaamheden uit terwijl uw teelt of productie doorgaat! Zo ondervindt u geen hinder van de reparatie en kunt u blijven werken aan een optimaal teeltresultaat.

Heeft u last van verzakkingen, scheuren in uw (rand)fundering of andere problematiek? Wij helpen u graag verder op weg naar een kas die nog vele jaren meegaat! Vele tevreden klanten gingen u voor. Onze gemiddelde klanttevredenheidsscore van 8,2 op een schaal van 10, onderschrijft dit.

Heeft u twijfel over de staat van uw fundering? Neem dan contact met ons op en we plannen vrijblijvend een afspraak in!

Deel dit bericht