Voortgang nieuwbouwproject Zijdezicht in De Lier.

Voortgang nieuwbouwproject Zijdezicht in De Lier.

We zijn inmiddels alweer enige tijd geleden gestart met een nieuwbouwproject bij Kwekerij Zijdezicht. Zoals u in het eerdere nieuwsartikel ‘’Eerste paal bij Kwekerij Zijdezicht de grond in!” heeft kunnen lezen zijn wij hier verantwoordelijk voor nieuwbouw van een kas in De Lier en begeleiden wij dit proces van A tot Z!

Sinds het eerste nieuwsartikel is er zeer veel werk verzet. Alle (bouw)materialen zijn gelost, de waterafvoer is volledig gereed gemaakt en hierna zijn onze vakbekwame monteurs gestart met bouwen van de nieuwe kas. Dit is de afgelopen weken hard gegaan!

In onderstaande collage ziet u de progressie die onze monteurs de afgelopen weken hebben gemaakt!

De komende weken staan nog altijd in het teken van het bouwen. Ook zijn twee van onze teams gestart met het beglazen van het (sandwich)dek en de gevels. Dit zullen zij de komende drie weken blijven doen waarna de bouw zal eindigen met de profielen en bekabeling!

Wij zijn nu al trots op het resultaat van dit nieuwbouwproject en kijken de komende weken met vertrouwen tegemoet! Wanneer het proces afgerond is zullen wij een mooie projectvideo lanceren.

Stay tuned!

Heeft u het eerste nieuwsartikel ”Eerste paal bij Kwekerij Zijdezicht de grond in!” gemist? U leest het hier: https://www.horticultureservices.nl/eerste-paal-bij-kwekerij-zijdezicht-de-grond-in/

Deel dit bericht