Worden wij uw partner bij calamiteiten?

Worden wij uw partner bij calamiteiten?

Door klimaatverandering is er tegenwoordig meer kans op extreme situaties zoals langdurige droogte of vochtigheid, smog, aardbevingen, tornado’s en bosbranden. Schade is dus lastiger te vermijden. Ook verzakkingen, storingen en breuken zijn vaak reden voor het ontstaan van schade. Wij staan altijd voor u klaar om te helpen bij calamiteiten in, aan of rondom uw kassen.

In geval van calamiteit is het van essentieel belang om een betrouwbare partner achter de hand te hebben. Door de schade komt uw productie tijdelijk (gedeeltelijk) stil te liggen. Iedere dag dat dit langer duurt, gaat ten koste van uw teelt. Het is dus zaak zo snel mogelijk te starten met repareren! We starten met het veiligstellen van de kas. Daarna bekijken we hoe de teelt ervoor staat en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen redden.

Onze calamiteitendienst is altijd alert. Door te observeren en te analyseren wordt de ernst van komende dreigingen ingeschat. Er worden maatregelen getroffen om razendsnel en wereldwijd op te kunnen treden in geval van nood. We garanderen dat er binnen 24 uur iemand aanwezig is om de schade te beoordelen. Eenmaal aan het repareren kan uw productie gewoon doorgaan. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend gekeurde methodes en machines.

Onze prestaties uitgelicht!
Door onze grote ervaring in het verhelpen van calamiteiten zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardige calamiteitenpartner. Van tornado’s tot enorme sneeuwschades, alles hebben we meegemaakt. We nemen u graag mee in drie van onze grootste prestaties van de afgelopen jaren.

In 2018 liet een tornado een spoor van vernieling in Mijdrecht achter. Gedurende een periode van een aantal weken vervingen we 7.000 ruiten. In de periode hierna verrichten we tal van andere schade-herstelwerkzaamheden waardoor de klant al snel weer in productie kon.

In november 2019 sloeg het noodlot toe voor één van onze klanten in Zuid-Frankrijk. Door een tornado die enorme schade in vier kassen achterliet lag het gehele dek open. De schade betrof meer dan 12.000 ruiten. We schaalden op tot wel 62 monteurs met wie wij alle schade repareerden binnen 8 weken!

In februari 2021 zorgde extreme sneeuwdruk voor het instorten van 3 kassen in Oosterhout. Dezelfde middag nog, waren we op locatie om de enorme schade te inventariseren. Over een periode van 10 weken bouwden we de drie kassen weer op en repareerden we de overige geleden schade.

Wilt u een betrouwbare en ervaren partner in het geval van calamiteit? Dan komen wij graag met u in contact. We nemen de gegevens van uw kas op in ons systeem. Dit zorgt ervoor dat we zo snel mogelijk kunnen schakelen indien dit nodig is. Ieder uur telt en het is in uw belang geen tijd te verliezen aan lange wachttijden op arbeid en materiaal.

Al onze medewerkers zijn volledig gecertificeerd en werken volgens de hedendaags geldende veiligheidseisen. Binnen ons grote team hebben we voor ieder soort werk één of meerdere specialisten. Hierdoor kunnen wij altijd snel inspringen in geval van schade.

Heeft u interesse in onze dienstverlening?
Dan kunt u ons bereiken op 0174-501368 of per mail via marketingenverkoop@hstuinbouwservice.nl. In geval van calamiteit kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op ons noodnummer 06-41526266.

Wilt u geen update meer missen? Volg ons dan op onze social-mediakanalen!

Deel dit bericht