Zonnepanelen shinen op nieuwe carport!

Zonnepanelen shinen op nieuwe carport!

In een wereld waar duurzaamheid steeds meer op de voorgrond treedt, blijft HS geen uitdaging uit de weg gaan. Een recente aanvraag van een klant in Monster leidde tot een slimme oplossing voor het opwekken van zonne-energie. Plaatsing op het rieten dak bleek geen optie in verband met de brandveiligheid. Toch kwamen we tot de perfecte oplossing. Een carport met 21 zonnepanelen! Gelukkig was de oprit groot genoeg waardoor onze gecertificeerde monteurs ruimte genoeg hadden om een mooie carport te monteren.

We realiseerden een duurzame investering die niet alleen goed is voor het milieu, maar het ook een mooi geheel maakt. Het stalen framewerk en de houten balklaag vormen de basis voor dit project, overdekt met de houten dakplaten. Terwijl de zon lekker scheen tijdens de bouw, hopen zowel wij als de klant dat deze de zonnepanelen in de toekomst net zo gul zal bevoorraden.

Over de dakplaten hebben we een EPDM dakbedekking aangebracht door middel van volledige verlijming. Dit betekent goed nieuws voor de klant, want deze heeft niet alleen een levensduur van 40 jaar, maar is ook vrijwel onderhoudsvrij. Op het platte dak van de carport hebben de monteurs een constructie aangebracht waardoor de zonnepanelen in een helling van 3 graden komen te liggen. Met een vermogen van 410 Wp per paneel belooft deze installatie een krachtige bron van groene energie te zijn.

Een online monitorkastje stelt de klant in staat om de opbrengst van de zonnepanelen in de gaten te houden. Het is een slimme toevoeging die de klant niet alleen bewust maakt van zijn bijdrage, maar ook de voordelen van zonne-energie tastbaar maakt.

De klant is nu nog vele jaren verzekerd van een prachtige overkapping die ook nog energie oplevert. Samen bouwen we aan een groenere toekomst! Heeft u ook plannen om te verduurzamen? Wij denken graag met u meeMeer over onze zonnepanelen weten? Klik hier!

Deel dit bericht